Afleveringen


Carrier Refrigeration Benelux B.V.

Carrier Refrigeration Benelux B.V. is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de brede retail branche. De display oplossingen van Carrier vinden hun toepassing bij versgroothandels, supermarkten, pompstations, shops en treinstations. Carrier Refrigeration Benelux B.V. maakt onderdeel uit van UTC Climate, Controls & Security Systems en is vertegenwoordigd in alle Europese landen.

We spraken met Armin Alibasic, Strategic Purchaser General Procurement bij Carrier. Armin legt uit wat zijn functie inhoudt: ‘Binnen Carrier ben ik onder andere commercieel verantwoordelijk voor alle indirecte kosten (zoals het wagenpark) binnen Carrier Refrigeration Benelux.  Voorheen lag de verantwoordelijkheid van ons wagenpark volledig bij de HR-afdeling, maar vanwege de grootte van ons wagenpark (165 auto’s) lukte het de HR-afdeling niet om dit goed te structureren en op te volgen. Vorig jaar is dus besloten om dit (voorlopig) bij de afdeling inkoop te plaatsen met als doel meer grip op de kosten, meer structuur en een goede opvolging. Dit betekent dat ik nu sinds een jaar contact onderhoud met de VKV Groep.’

Hoe is Carrier bij de VKV Groep terecht gekomen?
Voor mijn tijd is er vanuit UTC besloten om onder andere Renault te hanteren voor onze leaserijders. VKV, dat net als Carrier Refrigeration Benelux gevestigd is in Culemborg, was de meest voor de hand liggende dealer om mee samen te werken. Ondanks dat de keus vanwege geografische redenen is genomen, bevalt de samenwerking erg goed en hopen we op nog vele jaren goede samenwerking met VKV Culemborg.

Welke auto’s heeft u bij de VKV Groep afgenomen?
De voornaamste Renault modellen die we hebben afgenomen zijn: Trafic, Mégane, Laguna, Kadjar en Clio. In 2016 wordt ook de eerste Renault Talisman ingezet worden.

Wat vindt u van de service van de VKV Groep?
Wij ervaren de service van VKV Culemborg als erg goed. Met zo’n 115 Renaults in ons wagenpark is het ook van groot belang voor ons om de juiste service te krijgen en tot op heden zijn we hier ook zeer tevreden over.

Wat voor soort auto’s heeft u nog meer in uw vloot?
Onze vloot bestaat op dit moment naast Renault uit een aantal Audi’s, BMW’s en Opels. Vanuit UTC is echter besloten om alleen gebruik te maken van Renault en BMW dus als de Audi’s en Opels uitlopen zullen deze vervangen worden door Renault of BMW modellen.

Wat is de mooiste auto die u ooit gereden heeft?
Als Audi liefhebber heb ik toch het meest genoten van een ritje naar Duitsland in een Audi A8. Vol gas op de Duitse autobahn in zo’n klasse auto heeft mijn hart wel sneller laten kloppen.  Daarnaast heb ik even een ritje mogen maken in een Audi RS4 Avant wat qua power een ongelooflijke kick gaf. Helaas was het op de Nederlandse snelweg en had ik toen nog niet heel lang mijn rijbewijs waardoor ik me qua snelheid nog best inhield.

Wat voor tip zou u de VKV Groep geven voor de toekomst?
Blijf doen wat jullie nu doen!

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht