Afleveringen


Nettstaff

NettStaff is een uitzendorganisatie binnen de elektro- en installatietechniek en helpen bedrijven bij het vinden van het juiste technische personeel. Dit doen zij vanuit 13 locaties in Nederland en België door middel van uitzenden en detacheren. De lease auto’s  van NettStaff komen vrijwel allemaal bij Van Mossel vandaan. We spraken met Patrick Soeters, directeur en eigenaar van NettStaff.

Hoe is NettStaff bij de Van Mossel terecht gekomen?
We zijn in eerste instantie bij de Van Mossel terecht gekomen via een kennis van mij die werkt bij de Van Mossel en die heeft Van Mossel uiteraard van harte aanbevolen. Uiteindelijk hebben we ook daadwerkelijk voor Van Mossel gekozen omdat ze een goede uitstraling hebben en erg servicegericht zijn. Dat was voor ons op dat moment erg belangrijk. Helaas kom je namelijk in de praktijk ook wel eens wat anders tegen bij bedrijven, maar de service bevalt ons erg goed.

Welke auto’s heeft u bij de Van Mossel afgenomen?
Tot op heden hebben wij alleen nog maar Renault Clio’s afgenomen bij Van MosselHet zou meer voor de hand liggen om busjes in te zetten voor onze medewerkers, maar we hebben gekozen voor Clio Estates. We hebben hier bewust voor gekozen om onderscheidend te zijn en onze medewerkers een leuke auto te laten rijden. De Clio Estate is ruim genoeg om het benodigde gereedschap mee te kunnen nemen.

Wat vindt u van de service van de VKV Groep?
De service van de Van Mossel is wat ons betreft het grootste pluspunt en zoals eerder gezegd de reden dat we voor hen gekozen hebben. Van Mossel neemt echt het grootste deel van het werk uit handen voor ons, waardoor wij ons kunnen concentreren op onze eigen business. De samenwerking bevalt ons zo goed dat we alweer volop in gesprek zijn over de bestellingen voor volgend jaar.

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht