Banden

Nieuwe banden? nu tot 20% korting

Banden

Hét adres voor uw bandenwissel

Van Mossel Renault is specialist in het wisselen van banden. Het aanbod in banden dat wij hebben is erg groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Bridgestone en Vredestein zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer lage prijzen. Bovendien hebben we ook een breed aanbod met goedkopere banden van andere merken. Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslag tarieven erg scherp zodat u voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden bij Van Mossel Renault op het juiste adres bent.

Nieuw geleverde auto’s zijn vanaf 1 november 2014 uitgerust met TPMS ((Tyre Pressure Monitoring System). De prijzen van losse banden zijn altijd inclusief btw en exclusief montage. De prijzen voor bandensets zijn altijd inclusief btw, montage én eerste opslag. Indien u wenst te wisselen van lichtmetalen velgen naar stalen velgen, zijn andere bouten benodigd voor de montage. Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden:

Tarieven wisselen banden/-wielen:

√ Bandenset met velgen & opslag: € 85,-
√ Bandenset zonder opslag € 50,-
√ Losse banden met opslag € 120,-
√ Losse banden zonder opslag € 90,-

Deze tarieven gelden per zomer- en/of winterseizoen en zijn inclusief BTW.

U kunt direct een afspraak voor de bandenwissel maken of vraag eerst een scherpe offerte op bij één van onze service adviseurs.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Profiteer ook van onze andere aanbiedingen

Van Mossel Renault is er voor al het onderhoud aan uw Renault.