Renault Z.E. : 100% elektrisch rijden

Renault heeft een uitgebreid aanbod 100% elektrische auto’s:

  • Renault Twizy
  • Renault Twizy Cargo
  • Renault ZOE
  • Renault Kangoo Z.E.

Voordelen van elektrisch rijden:

Lage kosten: de exploitatiekosten van een elektrische auto zijn niet hoger dan die van een conventionele auto. Het geringe onderhoud bespaart u zelfs geld.

Perfect in de stad: omdat stadscentra steeds vaker niet bereikbaar zijn voor conventioneel verkeer, zijn elektrische auto’s een interessant alternatief.

100% verantwoord: elektrische auto’s zijn hét antwoord op milieuproblemen en geluidsoverlast. Neem uw verantwoordelijkheid en verbeter u uw imago.

Belastingvoordeel: elektrisch rijden levert ook belastingvoordeel op. Waarom nog langer wachten? Ontdek de voordelen en ga voor de auto van de toekomst.

Aantal openbare laadpalen neemt toe: Nederland telt bijna 10.000 laadpalen. Dankzij de inzet van een aantal private en publieke organisaties zijn de laadvoorzieningen in Nederland constant in ontwikkeling om u een betere dekking onderweg te bieden.

Lage bijtelling: Volledig elektrische auto’s vallen in 2017 in het 4% bijtellingstarief. U betaalt dus slechts 4% bijtelling over de fiscale waarde van de auto.

Milieu-investeringsaftrek (MIA): de MIA is een extra aftrekpost die u van de winst aftrekt en van toepassing is indien een investering voorkomt op de zogenaamde milieulijst die de RVO (voorheen Agentschap NL) jaarlijks publiceert. Oplaadpunten staan eveneens op de milieulijst. Voorwaarde is wel dat de laadpaal op eigen terrein staat en voor de eigen voertuigen bestemd is.

BPM en Motorrijtuigenbelasting (MRB): heeft u een personenauto met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer, dan betaalt u ook vanaf 1 januari 2017 geen BPM en MRB.

Contact Fleetsales

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze accountmanagers