Inruildeals Inruildeals

No Nonsense Inruil Deals bij Van Mossel Renault

Zoals u gewend bent bij Van Mossel Renault: No Nonsense! Geen onzin! De beste inruilwaarde voor uw huidige model. Weet u wat uw auto momenteel waard is bij ANWB? U ontvangt nu meer dan € 2.100 extra op ANWB inruilwaarde. Waar wacht u nog op?

Bezoek één van de Van Mossel Renault showrooms bij u in de buurt of laat uw gegevens onderaan de pagina achter, zodat we u kunnen benaderen.

Voor welk Renault-model gaat u?

Inruildeals
  • JA, IK HEB INTERESSE

    Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

  • JA, IK WIL DEZE DEAL

    Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2020 - Van Mossel Renault No Nonsense Inruil deals. De actie is alleen geldig tijdens de actie dagen van 10 februari t/m 29 februari 2020 op geselecteerde voorraadmodellen. Uw inruilprijs is gebaseerd op de ANWB inruilwaarde, zie www.anwb.nl/auto/koerslijst#/kenteken.

Actie geldt alleen op voorraadauto’s van Van Mossel Renault. Biedingen onder voorbehoud van fysieke taxatie bij onze bedrijven en alleen in de actieperiode. Biedingen gelden op schadevrije, nieuw in Nederland geleverde en volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto’s die tenminste 6 maanden op uw naam zijn geregistreerd en een maximaal jaarkilometrage hebben van 15.000 voor benzine en 20.000 voor dieselauto’s met een geldige APK. Actie alleen geldig voor particulieren, geen autobedrijven of handelaren. Geen terugbetaling, inruilauto’s die qua catalogusprijs sterk afwijzen van de nieuw te kopen auto zijn in principe uitgesloten tenzij de directie hier expliciet akkoord voor geeft. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Van Mossel of Renault Nederland. Op=op! Alle inruilwaardes zijn onder voorbehoud goedkeuring directie.

1- De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument en de genoemde extra inruilwaarde. Optionele pakken en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Per model is de prijs gebaseerd op de volgende (uit voorraad) geselecteerde modellen:
- Renault CLIO Estate TCe 90 Limited, inclusief de extra inruilwaarde van € 2.600 bovenop uw ANWB inruilwaarde.
- Renault ZOE R135 Zen Batterijkoop, inclusief de extra inruilwaarde van € 2.200 bovenop uw ANWB inruilwaarde.
- Renault CLIO TCe 100 Zen, inclusief de extra inruilwaarde van € 2.100 bovenop uw ANWB inruilwaarde.
- Renault CAPTUR TCe 100 Intens, inclusief de extra inruilwaarde van € 2.350 bovenop uw ANWB inruilwaarde.

Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan afbeeldingen. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden. Contact uw Van Mossel Renault verkoopadviseur voor meer informatie.