Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nieuwe Renault Austral,
Tech control, take control

Renault lanceert een nieuwe hybride auto: De Renault Austral. Een 100% hybride SUV met krachtige voorkant en opvallende verlichting.

Aan ruimte geen gebrek

Met 575 liter aan bagageruimte en 35 liter aan zelf in te delen opbergruimte heeft de Autral aan ruimte geen gebrek. Een innovatief vormgegeven cockpit biedt u extra ruimte tussen de voorstoelen met onder andere een lader voor de smartphone. Gaan er extra passagiers met u mee? U kunt de achterbank eenvoudig naar achter schuiven waardoor u 16 cm extra beenruimte creëert.

Voorbeeld van efficiëntie

De Renault Austral  is tijdens lange ritten het voorbeeld van efficiëntie, krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. De batterij wordt opgeladen tijdens het vertragen en remmen waardoor u uw auto niet aan het stopcontact hoeft aan te sluiten.    

Veilig op weg

Met de nieuwe Renault Austral gaat u veiliger de weg op. De Austral is namelijk uitgerust met 32 geavanceerde rijhulpsystemen waaronder intelligent adaptive cruise controle, actieve rij hulp intelligentie en automatische verlichting. Heeft u moeite met parkeren? Dankzij de automatische parkeer assistent en 360°-zicht met 3D-camera manoeuvreert u veilig en eenvoudig in en uit ieder parkeervak!

Geïnteresseerd in de nieuwe Austral? Het duurt nog even voordat de nieuwe SUV bij ons in de showroom staat. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wees de eerste die instapt.  

Houd mij op de hoogte

Lees meer

Nieuwe Renault Austral foto’s

De Nieuwe Renault Austral is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault AUSTRAL downloads

Wilt u meer informatie over de Renault AUSTRAL? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!