Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault CLIO,
Designed for living

De nieuwe CLIO is ’s werelds bestverkochte Franse auto en is al twee keer tot auto van het jaar verkozen. Bent u benieuwd geworden wat de verschillen zijn tussen de vierde en vijfde generatie van de Renault CLIO? Bekijk hier de belangrijkste verschillen!

RENAULT CLIO: Nog meer kwaliteit

De kwaliteit van de interieurmaterialen is met sprongen vooruit gegaan en bestaat voor grote delen uit zacht kunststof. Het digitale dashboard, het grote touchscreen en de grote knoppen van de klimaatregeling ogen zeer volwassen. De rijdynamiek, het hoge kwaliteitsniveau en het comfort zorgen ervoor dat dit de beste CLIO ooit is. De revolutie heeft zich niet alleen in het interieur voltrokken, maar ook onder de motorkap. De nieuwe motoren behoren tot de zuinigste in hun klasse. De nieuwe Renault CLIO beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Equilibre
  • Evolution
  • Techno
  • R.S. Line

Renault CLIO E-TECH

Onder de naam E-TECH introduceert Renault dit jaar diverse modellen met hybride aandrijflijnen. HEV staat voor hybrid electric vehicle. Een hybride model heeft zowel een verbrandingsmotor als een accumotor. De CLIO E-TECH is de eerste ‘full hybrid’ van Renault waarmee tot 80% van de ritten in stedelijk gebied 100% elektrisch kan worden afgelegd.

Renault CLIO BI-FUEL

De CLIO Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine én LPG. Op deze manier kunt u direct geld besparen. Want elke kilometer die u rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijdt u voordeliger in een Bi-Fuel model. Zeker als u veel kilometers moet maken, is het dus zeer aantrekkelijk.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms!

Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze Renault CLIO occasions.

Lees meer

Renault CLIO foto’s

De Renault CLIO is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault CLIO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault CLIO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!