Scroll

De MASTER E-TECH ELECTRIC,
100% elektrisch leveren

De Renault MASTER E-TECH ELECTRIC heeft uiteraard al het goede van ieder andere MASTER, maar heeft in plaats van een grote dieselmotor een elektromotor. De bedrijfswagen is dan ook ideaal voor emissievrije distributie in stadscentra. De Renault MASTER E-TECH ELECTRIC tilt het leveren van goederen in de stad naar een nieuw en hoger niveau. Vloeiend rijden, zonder uitstoot, zonder geluid van de motor en zonder te hoven schakelen. Bekijk deze 100% elektrische bedrijfswagen hier in actie.

Waarom kiezen voor de nieuwe MASTER E-TECH ELECTRIC?

  • Gemakkelijk op te laden
  • Actieradius van 120 km
  • Geen uitstoot en geen geluidsoverlast
  • 6 versies en een bruikbaar volume tussen de 8 en 22 m3

De My Renault-app kunt u verbinden met de R-LINK-navigatie waardoor u eenvoudig het opladen van uw auto kan plannen. Zo kunt u onder andere waarschuwingen over de laadstatus, de resterende tijd en de beschikbare actieradius op je computer of je smartphone ontvangen .

De Master E-TECH ELECTRIC heeft een realistisch bereik van 120km. Via het Renault multimedia R-LINK Evolutionsysteem vindt u eenvoudig laadpalen langs de route en kunt u de beschikbaarheid bekijken. Met de Pass, heeft u toegang tot veel oplaadpalen en kunt u gemakkelijk betalen met een kaart of een smartphone-app.

Drie lengten, twee hoogten, twee carrosserietypen en vele opties…

De bestelwagens bieden u een laadvolume van 8 tot 13m3 , een laadvermogen tot wel 1100 kg, achterdeuren en een schuifdeur, alles om laden en lossen gemakkelijker te maken. De platformcabine versies maken een groot aantal ombouwen mogelijk. Doordat de Master E-TECH ELECTRIC verkrijgbaar is in verschillende versies, past de Master E-TECH ELECTRIC zich aan al uw behoeften aan en is het uw ideale partner in de stedelijke gebieden.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Onze verkoopadviseurs kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget. 

Lees meer

MASTER E-TECH ELECTRIC foto’s

De MASTER E-TECH ELECTRIC is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MASTER Z.E. downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MASTER Z.E.? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!