Scroll

De MASTER Z.E.,
100% elektrisch leveren

De Renault MASTER Z.E. heeft uiteraard al het goede van ieder andere MASTER, maar heeft in plaats van een grote dieselmotor een elektromotor. De bedrijfswagen is dan ook ideaal voor emissievrije distributie in stadscentra. De Renault MASTER Z.E. tilt het leveren van goederen in de stad naar een nieuw en hoger niveau. Vloeiend rijden, zonder uitstoot, zonder geluid van de motor en zonder te hoven schakelen. Bekijk deze 100% elektrische bedrijfswagen hier in actie.

Waarom kiezen voor de nieuwe MASTER Z.E.?

  • Gemakkelijk op te laden
  • Actieradius van 120 km
  • Geen uitstoot en geen geluidsoverlast
  • 6 versies en een bruikbaar volume tussen de 8 en 22 m3

Dankzij de My Z.E. Applicatie heeft u toegang tot My Z.E. waarbij u verbinding kunt maken met uw smartphone of computer om het bereik van uw Master Z.E. te bekijken. Met de Web Simulator-pagina kunt u het rijbereik simuleren in verschillende rijsituaties waarbij de benodigde oplaadtijd wordt getoond.

De Master Z.E. heeft een realistisch bereik van 120km. Met de Z.E. Trip applicatie, kunt u via het Renault multimedia R-LINK Evolutionsysteem, eenvoudig laadpalen langs uw route vinden en hun beschikbaarheid bekijken. Met de Z.E. Pass, heeft u toegang tot veel oplaadpalen en kunt u gemakkelijk betalen met een kaart of een smartphone-app.

Drie lengten, twee hoogten, twee carrosserietypen en vele opties…

De bestelwagens bieden u een laadvolume van 8 tot 13m3 , een laadvermogen tot wel 1100 kg, achterdeuren en een schuifdeur, alles om laden en lossen gemakkelijker te maken. De platformcabine versies maken een groot aantal ombouwen mogelijk. Doordat de Master Z.E. verkrijgbaar is in verschillende versies, past de Master Z.E. zich aan al uw behoeften aan en is het uw ideale partner in de stedelijke gebieden.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Onze verkoopadviseurs kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget. 

Lees meer

MASTER Z.E. foto’s

De MASTER Z.E. is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MASTER Z.E. downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MASTER Z.E.? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!