Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Master,
Een model voor u, ongeacht uw behoeften

Bent u op zoek naar een bedrijfsauto met een uiterlijk van nu? Een robuuste bedrijfswagen, met een daadkrachtige uitstraling, grote koplampen en een nieuwe grille? De uitstraling van de Renault Master is eigentijds met een modern uiterlijk. De Renault Master heeft alles in één als het om een bedrijfswagen van Renault gaat. Zo combineert de cabine comfort met ruimte en een ergonomische indeling. Niet alleen is er gedacht aan optimaal zicht op het verkeer maar ook aan een uitstekende ergonomie met onder andere een verstelbare stoel en een verstelbaar stuur. De Renault Master is volledig af te stemmen op uw werkzaamheden en geschikt voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden.

Als bedrijfswagen is de Renault Master een geweldige aankoop. Niet alleen combineert u comfort met een robuust uiterlijk, maar de Master zorgt ook voor ergonomie en een praktisch ingedeelde binnenzijde.

De voordelen van de Renault Master overzichtelijk op een rij:

  • Volwaardige werkruimte in de cabine.
  • Ergonomische punten als een verstelbaar stuur en verstelbare stoel maken de Renault Master verantwoord om in te rijden.
  • Volop ruimte!
  • Optimaal zicht op het verkeer.
  • Optimaal comfort dankzij airconditioning en verbeterde geluiddemping.
  • Robuuste bedrijfswagen met een eigentijds uiterlijk.
  • Professionele uitstraling.

Van Mossel Renault adviseert u graag als het gaat om de aanschaf van een nieuwe of Renault Master occasion. Ook als het gaat om een (jong) gebruikte Master kunt u bij ons terecht. Onze verkoopadviseurs hebben ruime ervaring met Renault en kunnen u gericht antwoord geven op uw vragen. De Renault Master is voor vele doeleinden geschikt en kan dus zeker worden omschreven als veelzijdige bedrijfswagen.

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van een bedrijfsauto niet over één nacht ijs gaat en nodigen u dan ook uit om eens een proefrit te maken met de Renault Master.  Kom eens langs in een van onze vestigingen om na te gaan of de Renault Master dé ideale auto is voor uw bedrijf.

Lees meer

Renault Master foto’s

De Renault Master is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Master downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Master? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!