Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault MEGANE Estate,
De elegante en modulaire stationwagen

De Renault MEGANE Estate is vernieuwd. Maar met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de nieuwe MEGANE Estate trouw aan zijn imago van stationwagen, met een combinatie van stijl en veelzijdigheid.

Deel de ruimte naar eigen wens in

Met zijn ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), record laadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de nieuwe MEGANE Estate in al uw behoeften en weet hij de verwachtingen te overtreffen!

Neemt u veel spullen mee onderweg? Dankzij de neerklapbare Easy Break-achterbank kunt u alles wat u nodig hebt meenemen op reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de nieuwe MEGANE Estate.

MEGANE Estate Plug-in-Hybrid

De nieuwe MEGANE Estate is nu ook leverbaar als hybride. Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rij elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder zorgen over de actieradius. De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride!

Nieuwe Business-uitvoeringen voor de zakelijke klant

Renault introduceert diverse Business-uitvoeringen voor de MEGANE Estate. De Business-uitvoeringen zijn gunstig geprijsde versies met een zo laag mogelijke fiscale waarde. Die zijn extra aantrekkelijk voor wie een MEGANE zowel zakelijk als privé gebruikt en bijtelling moet betalen.

Private Lease, Zakelijke Lease of occasion

Bekijk ons Private Lease aanbod. Bekijk ook eens onze Renault MEGANE Estate occasions.  U bent van harte welkom in een van onze showrooms.

Lees meer

Renault MEGANE Estate foto’s

De Renault MEGANE Estate is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MEGANE Estate downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MEGANE Estate? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!