Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault CAPTUR,
Voor elke levenstijl

Opvallende schouders, sportief gesneden flanken, LED PURE Vision en koplampen met C-Shape dagrijverlichting. Dat is de nieuwe Renault CAPTUR. Het is de tweede generatie van de succesvolle auto van de Franse fabrikant. De nieuwe CAPTUR is gespierder en oogt daarmee meer als een SUV.

Exterieur en afmetingen
De nieuwe CAPTUR is herkenbaar, maar oogt wel een stuk volwassener en moderner. Daarnaast is hij ook daadwerkelijk groter dan zijn voorganger: 11 centimeter langer, 7 millimeter hoger en 19 millimeter breder. Verder staat hij op grote 18-inch wielen, wat de zorgt voor een imposant voorkomen.

Hypermoderne technologie
De nieuwe Renault CAPTUR zit boordevol nieuwe technologieën, zoals Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning. De Captur is standaard uitgerust met een 7-inch touchscreen en ondersteuning voor Apple CarPlayTM en Android AutoTM. Ontdek onze Color Packs en personaliseer de binnenkant met 18 mogelijke combinaties!

Motoruitvoeringen
De nieuwe Renault CAPTUR is nu te bestellen bij Van Mossel Renault. De basisuitvoering wordt aangedreven door een 90 pk turbomotor (TCe 90), daarnaast is er ook een 1,3-liter benzinemotoren met een vermogen van 140 pk (TCe 130 en TCe 155). De nieuwe CAPTUR is ook leverbaar als plug-in hybride: de Renault CAPTUR E-Tech. Deze uitvoering beschikt over een 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een 9,8 kWh-batterij.

Renault Captur Rive Gauche

Een exclusieve uitgesproken Captur, dat is de nieuwe Renault Captur Rive Gauche. De grille, de aluminium velgen, de bescherming aan de onderkant van de deuren en het Renault-logo zijn uitgevoerd in prachtig glanzend zwart. De exclusieve titanium black bekleding zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Uiteraard ontbreekt het bij deze Captur ook niet aan de moderne functies zoals hybride aandrijving, connected system, 16 rijhulpsystemen en tot wel 536 liter bagageruimte. 

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze Renault CAPTUR occasions.

Lees meer

Renault CAPTUR foto’s

De Renault CAPTUR is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault CAPTUR downloads

Wilt u meer informatie over de Renault CAPTUR? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!