Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault CAPTUR,
Nu in de showroom

Opvallende schouders, sportief gesneden flanken, LED PURE Vision en koplampen met C-Shape dagrijverlichting. Dat is de nieuwe Renault CAPTUR. Het is de tweede generatie van de succesvolle auto van de Franse fabrikant. De nieuwe CAPTUR is gespierder en oogt daarmee meer als een SUV.

Exterieur en afmetingen
De nieuwe CAPTUR is herkenbaar, maar oogt wel een stuk volwassener en moderner. Daarnaast is hij ook daadwerkelijk groter dan zijn voorganger: 11 centimeter langer, 7 millimeter hoger en 19 millimeter breder. Verder staat hij op grote 18-inch wielen, wat de zorgt voor een imposant voorkomen.

Interieur en media
De nieuwe Renault CAPTUR zit boordevol nieuwe technologieën. Het rechtopstaande scherm van 9,3-inch met geïntegreerde navigatie springt hierbij direct in het oog. Dit scherm is een optie, standaard is de CAPTUR uitgerust met een 7-inch touchscreen. Ook het digitale instrumentenpaneel en de zwevende middenconsole (bij uitvoeringen met automaat) trekken de aandacht.

Motoruitvoeringen
De nieuwe Renault CAPTUR 2019 is nu te bestellen bij Van Mossel Renault. De basisuitvoering wordt aangedreven door een 100 pk driecilinder turbomotor (TCe 100). Daarnaast zijn er ook twee 1,3-liter benzinemotoren met een vermogen van 130 pk en 155 pk (TCe 130 en TCe 155). Ook is de nieuwe CAPTUR vanaf nu leverbaar in de Initiale Paris uitvoering!

Nieuwe Renault CAPTUR als hybride


Als eerste SUV wordt de nieuwe CAPTUR ook leverbaar als plug-in hybride: de Renault CAPTUR E-Tech. Deze uitvoering beschikt over een 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een 9,8 kWh-batterij. De CAPTUR plug-in hybride is vanaf begin 2020 verkrijgbaar. Meer informatie kunt u hier lezen!

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze Renault CAPTUR occasions.

Lees meer

Renault CAPTUR foto’s

De Renault CAPTUR is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault CAPTUR downloads

Wilt u meer informatie over de Renault CAPTUR? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!