Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nieuwe Renault CLIO,
Designed for living

De nieuwe CLIO is een icoon op de weg en heeft het beste meegekregen van voorgaande generaties. Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken. Dit model is ’s werelds bestverkochte Franse auto en is al twee keer tot auto van het jaar verkozen. Bent u benieuwd geworden wat de verschillen zijn tussen de vierde en vijfde generatie van de Renault CLIO? Bekijk hier de belangrijkste verschillen!

RENAULT CLIO: Nog meer kwaliteit

De kwaliteit van de interieurmaterialen is met sprongen vooruit gegaan en bestaat voor grote delen uit zacht kunststof. Het digitale dashboard, het grote touchscreen en de grote knoppen van de klimaatregeling ogen zeer volwassen. De rijdynamiek, het hoge kwaliteitsniveau en het comfort zorgen ervoor dat dit de beste CLIO ooit is. De revolutie heeft zich niet alleen in het interieur voltrokken, maar ook onder de motorkap. De nieuwe motoren behoren tot de zuinigste in hun klasse. De nieuwe Renault CLIO beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Life
  • Zen
  • Intens
  • R.S. Line
  • Initiale Paris

Nog meer technologie

Het nieuwe hightech dashboard en de ergonomische gevormde comfortabele stoelen zorgen voor een compleet nieuwe rijervaring. De nieuwe touchscreens horen bij de grootste van het B-segment, met online navigatie en geschikt voor Android Auto en Apple CarPlay. Dankzij Renault EASY LINK is het in de nieuwe CLIO heel eenvoudig om verbonden te blijven. Profiteer van de nieuwste Renault EASY DRIVE rijhulpsystemen om het rijden en parkeren eenvoudiger te maken, onder meer dankzij de camera met 360° zicht en de Easy Park Assist. De nieuwe CLIO beschikt standaard over Full led lampen, noodrem met voetgangers- en fietsdetectie en verkeersbordherkenning met snelheidswaarschuwing.

Renault CLIO E-TECH

In 2020 komt de Renault CLIO E-TECH op de markt. De hybride aandrijflijn van Renault is modulair en beschikbaar als zelfladende E-TECH ‘full hybrid’. Lees hier meer over de Renault E-TECH modellen.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze Renault CLIO occasions.

Lees meer

Nieuwe Renault CLIO foto’s

De Nieuwe Renault CLIO is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Nieuwe CLIO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Nieuwe CLIO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!