Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nieuwe Renault ZOE,
Eind oktober in de showroom

100% elektrisch rijden? Daar heeft Renault een passie voor! Daarom brengt de Franse fabrikant eind oktober 2019 een vernieuwde versie uit van de bekende Renault ZOE. Zeven jaar na de introductie van de ZOE, is dit de derde generatie van het technologische vlaggenschip. De nieuwe Renault ZOE heeft meer rijbereik: tot wel 395 km met de nieuwe Z.E. 50-batterij! Daarnaast heeft Renault de nieuwe ZOE voorzien van een innovatief hightech design. De nieuwe Renault ZOE is vanaf eind oktober te bewonderen in onze showrooms. Hieronder leest u alles over het nieuwe model.

Nieuwe Renault ZOE exterieur

De Renault nieuwe ZOE heeft op het gebied van design een ware evolutie doorgemaakt. Dat is direct op te merken. De nieuwe ZOE is breder, met een robuuster front, bumper en grille. Aan de voorzijde springt de motorkap met krachtige lijnen direct in het oog. Daarnaast is de ZOE herkenbaar een Renault, dankzij de C-vormige ledlichtsignatuur (S-Shape). De nieuw ontworpen full led-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting zorgen voor een moderne look. Verder is de nieuwe Renault ZOE voorzien van verschillende chroom en glanzende sierelementen voor een luxe uitstraling en heeft het Renault-logo voorop een prachtig 3D-effect.

Het is mogelijk om de nieuwe Renault ZOE helemaal aan te passen naar uw stijl. U heeft keuze uit drie nieuwe carrosseriekleuren, namelijk Bleu Celadon, Black Quartz en Rouge Flamme. Deze laatste is een speciale metaallak. Deze nieuwe kleuren passen perfect bij de nieuwe uitstraling van de Renault ZOE. Natuurlijk heeft u ook nog steeds keuze uit de zeven reeds bestaande carrosseriekleuren.

Nieuwe Renault ZOE interieur en media

De nieuwe Renault ZOE verschilt in bijna alle opzichten van zijn voorganger. Het interieur is op vele punten vernieuwd. Denk aan perfect geïntegreerde schermen, een ergonomisch dashboard en kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen. Daarnaast heeft Renault rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid. In de Zen- en Intens-uitvoering kunt u kiezen voor een nieuwe bekleding van 100% gerecycled textiel, gemaakt met afval van plastic en synthetische stoffen zoals flessen en overschotten van veiligheidsgordels. Een primeur, want het is voor het eerst dat dit materiaal, geklaard garen, gebruikt wordt in de auto-industrie.

De Renault ZOE is verder uitgerust met een 7-inch (horizontaal) of 9,3-inch (verticaal) multimediasysteem, voorzien van het Renault EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem. Via dit systeem is het mogelijk om bijvoorbeeld realtime de beschikbaarheid van laadstations te bekijken. Via Apple CarPlay of Android auto is het mogelijk om uw smartphone te koppelen.

Actieradius en laadmogelijkheden van de nieuwe Renault ZOE
De Renault ZOE gaat steeds verder. Waar zijn voorganger nog over een Z.E. 40 batterij beschikte, is de nieuwe Renault ZOE 2019 uitgerust met een nieuwe Z.E. 50 batterij. Hierdoor is een actieradius van maar liefst 380 kilometer mogelijk! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om snel op te laden met gelijkstroom. Dankzij de standaard eco-modus verlengt u het rijbereik, zonder in te boeten aan rijcomfort en comfort aan boord.

Het opladen van de nieuwe Renault ZOE is zo gepiept en het kan overal: thuis, in de stad, bij een winkelcentrum en langs de snelweg. Dankzij het hoge laadvermogen van de nieuwe DC-lader kunt u bij snellaadstations langs de snelweg zelfs de batterij in dertig minuten met 50 kW laden. Dit zorgt voor circa 150 km rijplezier.

Nieuwe Renault ZOE motor
De nieuwe Renault ZOE wordt aangedreven door een krachtige elektromotor. Dit betekent dat de ZOE géén vervuilende stoffen of CO2 uitstoot tijdens het rijden. Renault biedt twee motorvarianten aan: de 80 kW (bestaande versie) of de 100 kW (nieuw). Deze laatste biedt extra vermogen dat goed van pas komt bij het inhalen op snelwegen. Daarnaast heeft Renault twee rijmodi toegevoegd: de D- en B-modus. Met de D-modus remt u normaal, bij de B-modus hoeft u het rempedaal nauwelijks meer aan te raken. Dit maakt rijden in de B-modus uitermate geschikt voor het rijden in het drukke stadsverkeer.

Prijzen van de nieuwe Renault ZOE
Bekijk de prijzen van alle Renault ZOE modellen. Ontdek direct alle acties op de ZOE van Van Mossel VKV Renault.

Bekijk alle prijzen

Natuurlijk staat we bij Van Mossel VKV Renault voor u klaar als het gaat om de Renault ZOE. Door onze jarenlange kennis en ervaring met Renault kunnen wij u deskundig adviseren bij het maken van een keuze. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en uw budget. Kiest u liever voor een (jong) gebruikte Renault ZOE? Wij hebben een ruime voorraad voor u klaarstaan. Een proefrit maken is dan ook in een handomdraai geregeld. Want waarmee kunt u beter de kwaliteiten van de ZOE zelf ervaren? U bent van harte welkom!

Lees meer

Nieuwe Renault ZOE foto’s

De Nieuwe Renault ZOE is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Nieuwe ZOE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Nieuwe ZOE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!