Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault ARKANA E-TECH HYBRID,
Hybrid by nature

Sportieve en ruime SUV
Ontdek de gloednieuwe Renault Arkana bij van Mossel Renault. In deze ruime en sportieve SUV valt u gegarandeerd op door zijn stoere design. De Renault Arkana  is voorzien van slimme uitrusting, zoals het Easy Link-multimediasysteem en 15 Easy Drive-rijhulpsystemen. Zo behoudt u vanuit uw cockpit eenvoudig controle op de weg terwijl u rijdt. Beleef ongeëvenaard rijplezier in deze veelzijdige Renault. 

80% van uw ritten in de stad zijn elektrisch
Met de Arkana E-Tech hybrid wordt uw dagelijks leven elektrisch. De SUV is namelijk voorzien van een hybride motor waardoor u tot wel 80% van uw ritten in de stad volledig elektrisch kunt rijden. Deze motor is muisstil, enorm efficiënt en verbruikt tot 40% minder brandstof in vergelijking met een benzine motor. 

Energie terugwinnen met de E-Tech hybrid motor
Niet alleen het design van de nieuwe Arkana is veelzijdig, maar zijn aandrijving ook. De SUV wordt aangedreven door een E-Tech hybrid motor, waarmee energie teruggewonnen wordt wanneer u remt. Hiermee wordt de batterij van uw auto opgeladen. Indien u nog meer vrijheid wilt ervaren tijdens uw ritten, schakelt u B-modus in. In deze modus vertraagt de Arkana automatisch als u uw voet van het gaspedaal haalt en wordt er zo veel mogelijk energie gewonnen. 

Ervaar de nieuwe Arkana E-Tech Hybrid nu zelf
Bekijk direct de Renault Arkana acties en bepaal welke versie het beste bij u past.

Lees meer

Renault ARKANA E-TECH HYBRID foto’s

De Renault ARKANA E-TECH HYBRID is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault ARKANA downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ARKANA? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!