Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Captur,
Evolutionair design

De Renault Captur is een compacte crossover die zijn weg in de stad makkelijk vindt. Het model is gebaseerd op de succesvolle Renault Clio, maar met een verhoogd platform. Hierdoor heeft u een hogere instap heeft en zit u hoger. De Renault Captur heeft een krachtig design dat wordt versterkt door de 16” of 17” wielen.

Ten opzichte van zijn voorganger is de Renault Captur nóg meer ingesteld op uw comfort. Daarnaast zit dit model vol met nieuwe technologieën, zoals het R-Link multimedia- en navigatiesysteem (afhankelijk van de gekozen uitvoering). Daarnaast is dit nieuwe model compatible met Android Auto™ en kunt u, via het 7”-multimediascherm op het dashboard, uw smartphone bedienen.

INITIALE PARIS uitvoering

De Renault Captur is tevens beschikbaar als INITIALE PARIS uitvoering. Deze uitvoering onderscheidt zich door een afwijkende grille met verchroomde details en een bijzonder luxueus interieur. Deze uitvoering heeft namelijk Nappa-lederen bekleding, verwarmbare stoelen, verchroomde accenten, een lederen afwerking van het dashboard, aluminium pedalen en aluminium instaplijsten.

Renault Captur automaat

Uiteraard is het ook mogelijk om de Renault Captur te bestellen met een automatische EDC-versnellingsbak. Met de automatische EDC-versnellingsbak kiest u voor het comfort en het reactievermogen van een automaat, maar ook voor beperkt brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Het comfort bestaat vooral uit het soepel en zonder schokken schakelen dankzij de dubbele koppeling. De automatische EDC-versnellingsbak schakelt bijzonder vloeiend en heeft zes versnellingen die automatisch en sequentieel bediend kunnen worden. Deze versnellingsbak is net zo zuinig als een klassieke handgeschakelde versnellingsbak.

Bij Van Mossel Renault bent u aan het juiste adres als het gaat om de Renault Captur. Door onze jarenlange kennis en ervaring met Renault kunnen wij u deskundig adviseren bij het maken van een keuze. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en uw budget. Bij Van Mossel Renault hebben we diverse nieuwe en (jong) gebruikte Captur occasions voor u klaar staan. Een proefrit maken is dan ook in een handomdraai geregeld. Want waarmee kunt u beter de kwaliteiten van de Captur zelf ervaren? U bent van harte welkom!

Bekijk CAPTUR acties Houd mij op de hoogte

Lees meer

Renault Captur foto’s

De Renault Captur is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Captur downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Captur? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!