Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Clio,
Laat u verleiden

Vloeiende lijnen, die u uitnodigen om dichterbij te komen en de Renault Clio aan te raken. Het dynamische design is het eerste wat u op zal vallen wanneer u de Clio in onze showroom komt bekijken. Geen scherpe hoeken of agressieve randen maar een prettig ogend, dynamisch design. De uitstraling van de Renault Clio laat zien dat het een sportieve auto is. Het unieke design maakt de auto persoonlijk en met een eigen stijl.

Stijlvol en comfortabel op weg

Bij Van Mossel VKV Renault bent u aan het juiste adres als het gaat om de Renault Clio. Door onze jarenlange kennis en ervaring met Renault kunnen wij u deskundig adviseren bij het maken van een keuze. Een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp van de Clio was het comfortabel en lekker rijden voor u als bestuurder en voor de bijrijders. Hier is duidelijk op ingespeeld met de innovatieve motoren, en het efficiënte en dynamische onderstel van de Clio. Dit maakt deze auto flexibel, accuraat, levendig en aangenaam om in te rijden. Daarnaast hebben de motoren een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. U kunt wel zeggen dat de Clio toonaangevend is als het gaat om brandstofverbruik en CO2-uitstoot. De Renault Clio is bij Van Mossel VKV Renault in diverse kleuren en varianten leverbaar.

Neem eens een kijkje op onze website als u op zoek bent naar een Renault Clio. U kunt bij ons heel overzichtelijk zien vanaf welke prijs de Clio leverbaar is. Ook ziet u wat de standaard uitrusting inhoudt en voor welke opties en accessoires u kunt kiezen. De Clio is bij Van Mossel VKV Renault in diverse kleuren en varianten leverbaar. Een van de varianten is de Renault Clio Estate. Ook voor het onderhoud of een APK keuring van uw Renault Clio kunt u bij onze ervaren monteurs terecht. Kom eens langs, bel ons of laat ons met u contact opnemen voor meer informatie over de services van Van Mossel VKV Renault.

Bekijk acties CLIO Houd mij op de hoogte

 

Lees meer

Renault Clio foto’s

De Renault Clio is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Clio downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Clio? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!