Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Espace,
Zelfde DNA, nieuwe generatie

Ontdek de zesde generatie Renault Espace bij Van Mossel. In 1983 onthulde Renault een model dat met recht ‘de eerste auto voor leven en wonen’ genoemd mag worden: de Renault Espace. Hij was baanbrekend, werd vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard en heeft gedurende vijf generaties een iconische status verworven. Nu presenteert Renault de volledig nieuwe Espace, de nieuwe gezinsauto voor vijf of zeven personen.

100% hybride
De nieuwe Renault Espace is voorzien van een E-tech full hybrid aandrijving van 200 pk (147 kW). U kunt maar liefst 1.100 km rijden zonder tussentijds te hoeven stoppen en op te laden. Elektrisch rijden is mogelijk tot 130 km/u en tot 80% elektrisch rijden in de stad.

Atlethisch en elegant design
De nieuwe Renault Espace heeft een atletisch design met een gespierde schouderlijn. Aan de zijkanten reikt het glasoppervlak vrijwel tot aan de achterzijde, wat bijdraagt aan de elegante uitstraling. De achterzijde is subtiel verfraaid met een achterspoiler in het verlengde van de daklijn.

In lijn met de huidige trends heeft de zesde generatie van de Renault Espace bescheidenere afmetingen. De nieuwe Espace is weliswaar 14 centimeter korter, maar desondanks is de lengte van het interieur met derde zitrij 2,48 meter – nog meer ruimte dan het interieur van de huidige generatie. 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Lees meer

Renault Espace foto’s

De Renault Espace is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Espace downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Espace? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!