Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault ESPACE,
Beleef uw moment

Het laat zich raden dat het grootste aankoop argument voor een auto als de Renault ESPACE de ruimte is. Wanneer u een auto zoekt met vele zitplaatsen kunt u bij Van Mossel Renault terecht voor een nieuwe of Renault ESPACE occasion. Maar het design van deze crossover heeft gelukkig niet te lijden onder deze ruimte. De ESPACE heeft schitterende lijnen, is robuust en heeft een vloeiend design, waardoor de auto toch elegant blijft.

Afmetingen Renault ESPACE

Met zijn 4,86 meter lengte is de nieuwe ESPACE een fractie langer dan de vorige generatie. De hoogte van de ESPACE bedraagt 1,68 meter. De maximale spoorbreedte is 1,63 meter. In totaal kent de ESPACE een laadvolume in de kofferruimte van 680 liter in 5-persoonsopstelling. De totale bagageruimte met neergeklapte achterbank bedraagt 2.101 liter. Het model biedt dan ook volop ruimte voor u en uw gezin.

 

Comfort en veiligheid

Niet alleen de ruimte is een groot pluspunt van de ESPACE ook het comfort is een belangrijke reden om over te gaan tot de aanschaf van deze auto. Het interieur van de ESPACE is met kwaliteitsmaterialen afgewerkt, waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door privévliegtuigen en Scandinavisch design. Renault denk niet alleen aan comfort, maar ook aan uw veiligheid en die van uw passagiers. Daarom is de ESPACE voorzien van de allerbeste veiligheidssystemen die er op de markt zijn zoals: Adaptive cruisecontrol, Active Emergency Braking, Traffic Sign Recognition, Lane Departure Warning en Grootlichtassistent.

Initiale Paris

Voor iedere wens is er een Renault ESPACE. Naast de Zen en de Intens uitvoering is de ESPACE ook verkrijgbaar in de extreem luxe Initiale Paris uitvoering. De Renault ESPACE Initiale Paris maakt serieus werk van comfort. Het interieur is afgewerkt met de fijnste materialen, zoals bijvoorbeeld de nappalederen stoelbekleding.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze Renault ESPACE occasions.

Lees meer

Renault ESPACE foto’s

De Renault ESPACE is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault ESPACE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ESPACE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!