Model afbeelding

De Renault Espace,
Beleef uw moment

Het laat zich raden dat het grootste aankoop argument voor een auto als de Renault Espace de ruimte is. Wanneer u een auto zoekt met vele zitplaatsen kunt u bij Van Mossel VKV Renault terecht voor deze Renault Espace. Maar het design van deze crossover heeft gelukkig niet te lijden onder deze ruimte. De Espace heeft schitterende lijnen, is robuust en heeft een vloeiend design, waardoor de auto toch elegant blijft.

Afmetingen Renault Espace

Met zijn 4,86 meter lengte is de nieuwe Espace een fractie langer dan de vorige generatie. De hoogte van de Espace bedraagt 1,68 meter. De maximale spoorbreedte is 1,63 meter. In totaal kent de Espace een laadvolume in de kofferruimte van 680 liter in 5-persoonsopstelling. De totale bagageruimte met neergeklapte achterbank bedraagt 2.101 liter. Het model biedt dan ook volop ruimte voor u en uw gezin.

 

Foto's exterieur

Comfort en veiligheid

Niet alleen de ruimte is een groot pluspunt van de Espace, ook het comfort is een belangrijke reden om over te gaan tot de aanschaf van deze auto. Het interieur van de Espace is met kwaliteitsmaterialen afgewerkt, waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door privévliegtuigen en Scandinavisch design. Renault denk niet alleen aan comfort, maar ook aan uw veiligheid en die van uw passagiers. Daarom is de Espace voorzien van de allerbeste veiligheidssystemen die er op de markt zijn zoals: Adaptive cruisecontrol, Active Emergency Braking, Traffic Sign Recognition, Lane Departure Warning en Grootlichtassistent.

Espace Initiale Paris

Voor iedere wens is er een Renault Espace. Naast de Zen en de Intens uitvoering is de Espace ook verkrijgbaar in de extreem luxe Initiale Paris uitvoering. De Renault Espace Initiale Paris maakt serieus werk van comfort. Het interieur is afgewerkt met de fijnste materialen, zoals bijvoorbeeld de nappalederen stoelbekleding.

Bekijk acties ESPACE

 

Renault Espace foto’s

De Renault Espace is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Espace kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Espace perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Espace,
geef hem de perfecte look!

De Renault Espace is standaard zeer luxe uitgerust, maar heeft daarnaast nog vele mogelijkheden om de auto te personaliseren. De auto is in diverse moderne kleuren en uitrustingsniveaus verkrijgbaar.

Het is echter toch mogelijk dat u op zoek bent naar specifieke accessoires voor uw Renault Espace, bijvoorbeeld een dakkoffer, trekhaak of een fietsendrager. Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij Van Mossel VKV Renault. We informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Renault Espace downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Espace? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Renault vestigingen