Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault EXPRESS,
De ruime en zuinige bedrijfswagen

De Renault EXPRESS is nu verkrijgbaar

De Renault EXPRESS voegt efficiëntie toe aan uw bedrijf. Door zijn handige laadruimte en zuinige motor rijdt u comfortabel naar elke klus. Daarbij is deze bedrijfswagen is volgeladen met de nieuwste technologieën en veiligheidssystemen.

De EXPRESS is ideaal voor al uw werkactiviteiten. De bestelauto heeft namelijk een opbergruimte van 48 liter rondom de chauffeur en de bijrijder en is daarmee de grootste in zijn klasse. Door de verschillende en praktische oplossingen past de EXPRESS altijd perfect bij uw onderneming. Deze efficiënte bestelauto zet de maatstaf in het kleine bedrijfswagen segment. Het perfecte visitekaartje. Nog meer voordelen van de EXPRESS zijn: 

  • Een laadvolume tot 3,3 m3 
  • Diverse indelingsmogelijkheden 
  • Een uitgebreid multimedia systeem 
  • Praktische uitrusting 

De nieuwe Renault EXPRESS staat al voor u klaar. Zo hoeft u niet te wachten op uw bestelauto. Vraag direct een offerte aan en rijd direct weg.

Offerte aanvragen

Lees meer

Renault EXPRESS foto’s

De Renault EXPRESS is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault EXPRESS downloads

Wilt u meer informatie over de Renault EXPRESS? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!