Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault GRAND SCÉNIC,
Compleet met 5 of 7 zitplaatsen

De Renault Grand SCÉNIC, de echte familieauto van dit moment. Ontdek een nieuw gevoel van ruimte die optioneel in te delen is. De nieuwe Grand SCÉNIC is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Deze ruimte wordt nog eens extra benadrukt wanneer u kiest voor het optionele panoramisch glazen dak.

Grand SCÉNIC: compleet met 5 of 7 zitplaatsen

De Renault Grand SCÉNIC is een echte familiewagen. Ook aan laadruimte komt u niet tekort, de Grand SCÉNIC heeft maar liefst 718 liter laadruimte met een volledig vlakke laadvloer. En is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Al deze ruimte gaat gelukkig niet ten koste aan het design van de auto. De Grand SCÉNIC is aerodynamisch, modern en stijlvol ontworpen. Naast een mooie uitstraling en functionaliteit is óók gedacht aan efficiëntie. De standaard 20 inch ‘tall & narrow’ wielen zorgen voor een lage rolweerstand en automatisch ook voor een lager brandstofverbruik. De vernieuwde koplampen zijn voorzien van ‘LED PURE VISION’- techniek. Net als zijn kleinere broertje is ook de Grand SCÉNIC uitgerust met de allernieuwste veiligheidstechnieken. De Renault Grand SCÉNIC voldoet aan alle verwachtingen die u voor een functionele en toch moderne familieauto kunt hebben. Bekijk hier wat u allemaal moet weten over de Grand SCÉNIC!

Hybrid Assist-technologie

De Renault Grand Scenic is ook verkrijgbaar met Hybrid Assist technologie in combinatie met de Energy dCi 110 dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De Hybrid Assist-technologie maakt gebruik van een generator en een 48 V-batterij om energie op te slaan tijdens het afremmen. De elektrische motor staat daarnaast de ontbrandingsmotor bij tijdens het versnellen. Het resultaat: betere prestaties en een geoptimaliseerd brandstofverbruik.

Bekijk acties Grand SCENIC

Klaar om de Renault GRAND SCÉNIC verder te ontdekken? Bekijk onze aantrekkelijk acties door op de button hier boven te klikken of bekijk onze occasions op de website. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit!

Lees meer

Renault GRAND SCÉNIC foto’s

De Renault GRAND SCÉNIC is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault GRAND SCÉNIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault GRAND SCÉNIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!