Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault KADJAR,
Durf te leven

De nieuwe Renault KADJAR is volledig vernieuwd. Hij heeft een opvallender exterieur en biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvinantenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trek je overal de aandacht.

Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7 inch multimedia en/of navigatiesysteem.

Take the alternative road

De krachtige motoren zijn handgeschakeld of uitgerust met een automaat. De nieuwe KADJAR biedt een perfecte combinatie tussen prestaties, comfort en efficiëntie in al je dagelijkse ritten. Door de hoge bodemvrijheid verlaat je makkelijk de gebaande paden en kan het avontuur beginnen. Met de ECO-modus optimaliseert u eenvoudig het brandstofverbruik van uw nieuwe KADJAR.

Avontuurlijker dan ooit

De nieuwe Renault KADJAR is met zijn aanwezige lijnen, krachtige grille en stoere en robuuste uiterlijk avontuurlijker dan ooit. Ook het rijden in de nieuwe Renault KADJAR is een pure beleving. Achter het stuur ervaart u het rijden als een onwerkelijke ervaring. Met de hoge instap kijkt u zo het avontuur tegemoet. Kies bijvoorbeeld voor een inklapbare trekhaak of voor meer opbergruimte. De opbergruimte is flink uit te breiden door met de hendels in de bagageruimte en het Easy Break-systeem de 60/40 achterbank neer te klappen en vast te zetten. U kunt er ook voor kiezen om de opbergruimtes te verdelen over twee of drie ruimtes. Voor kleine voorwerpen kan dit gemakkelijker en ook veiliger zijn. Bekijk hier de kofferbakruimte van de Renault KADJAR!

Benieuwd hoe de nieuwe Renault KADJAR er uit ziet in het echt of op zoek naar een Renault KADJAR occasion? Kom hem dan in een van onze showrooms bekijken.

Lees meer

Renault KADJAR foto’s

De Renault KADJAR is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault KADJAR downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KADJAR? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!