Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Kangoo E-Tech Electric,
Duurzaam & Veelzijdig

Net als de benzine en diesel versie kent ook de Renault KANGOO E-Tech Electric uitgebreide mogelijkheden en is het een bijzonder praktische auto. Renault heeft bijzonder aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau van de elektrische KANGOO, waardoor u zich helemaal thuis voelt in uw auto en uw werk optimaal kan verrichten. Deze elektrische bestelwagen biedt een actieradius van tot wel 300km en uitstekende prestaties dankzij de 90 kW elektromotor. Kies de nieuwe Renault KANGOO E-Tech Electric die bij u past. Met de 2 lengten, 2 tot 5 zitplaatsen en 4 versies is er altijd wel een auto die op uw wensen aansluit. Bekijk hier de nieuwe conceptversie van de KANGOO E-Tech Electric.

De KANGOO E-Tech Electric is voorzien van de laatste systemen en technieken. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken. De grill en het dashboard geven de elektrische KANGOO een moderne en robuuste uitstraling, waardoor de KANGOO echt een visitekaartje is voor uw bedrijf. Enkele voordelen van de Renault KANGOO E-Tech Electric op een rijtje:

  • Verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur
  • Een ingebouwd multimediasysteem en een uitstekend navigatiesysteem
  • Zijschuifdeuren en 180° openende achterdeuren voor efficiënt laden en lossen
  • 17 rijhulpsystemen voor een optimale rijervaring
  • Een trekgewicht van maar liefst 1500 kg

100% elektrisch

De nieuwe Renault KANGOO E-Tech Electric is de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius tot wel 300 km. Dit bereik varieert naargelang uw snelheid, uw rijstijl en gebruik van verwarming of de airconditioning. Om de batterij op te laden, sluit u uw auto aan op een oplaadpunt, op het terrein van uw bedrijf of bij u thuis. Met de lader van 11 kW laadt u uw auto volledig op binnen 3 uur. Heeft u haast? Met de 22KW AC / 80 kW DC versie krijgt u binnen 30 minuten tot 170 km van de actieradius terug! Via het Renault R-Link kunt u de oplaadpunten binnen uw actieradius en hun beschikbaarheid weergeven. Zo ziet u eenvoudig waar u uw auto kunt opladen!

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! 

Lees meer

Renault Kangoo E-Tech Electric foto’s

De Renault Kangoo E-Tech Electric is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault KANGOO E-Tech Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KANGOO E-Tech Electric? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!