Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Kangoo Z.E.,
Duurzaam & Veelzijdig

Net als de benzine en diesel versie kent ook de Renault KANGOO Z.E. uitgebreide mogelijkheden en is het een bijzonder praktische auto. Renault heeft bijzonder aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau van de elektrische KANGOO, waardoor u zich helemaal thuis voelt in uw auto en optimaal uw werk kan verrichten. Kies de nieuwe Renault KANGOO Z.E. die bij u past. Met de 2 lengten, 2 tot 5 zitplaatsen en 4 versies is er altijd wel een auto die op uw wensen aansluit. Bekijk hier de nieuwe conceptversie van de KANGOO Z.E.

De KANGOO Z.E. is voorzien van de laatste systemen en technieken. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken. De grill en het dashboard geven de elektrische KANGOO een moderne en robuuste uitstraling, waardoor de KANGOO echt een visitekaartje is voor uw bedrijf. Enkele voordelen van de Renault KANGOO Z.E. op een rijtje:

  • Verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur
  • Een ingebouwd multimediasysteem en een uitstekend navigatiesysteem
  • Zijschuifdeuren en 180° openende achterdeuren voor efficiënt laden en lossen
  • Een verlaagde laaddrempel vereenvoudigt het laden en lossen van zware spullen
  • Lage bijtelling van 4%

Actieradius KANGOO Z.E.

De nieuwe Renault KANGOO Z.E. is de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 270 km volgens NEDC. Dankzij de nieuwe Z.E.-batterij kunt u met de KANGOO Z.E. in de realiteit tot wel 200 km rijden. Dat is de beste actieradius die momenteel beschikbaar is voor elektrische bedrijfswagens!

Dit bereik varieert naargelang uw snelheid, uw rijstijl en gebruik van verwarming of de airconditioning. Om de batterij op te laden, sluit u uw auto aan op een oplaadpunt, op het terrein van uw bedrijf thuis. Bent u onderweg? Geen probleem, u kunt Renault R-Link gebruiken om de oplaadpunten binnen uw actieradius en hun beschikbaarheid weer te geven.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! 

Lees meer

Renault Kangoo Z.E. foto’s

De Renault Kangoo Z.E. is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.