Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault KANGOO,
Een veelzijdige bedrijfswagen

De Renault KANGOO zet de maatstaaf in het kleine bedrijfswagensegment. De KANGOO kent uitgebreide mogelijkheden en is een bijzonder praktische auto. Bekijk hem hier in actie!

Renault heeft bijzonder veel aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau van de Renault KANGOO, waardoor u zich helemaal thuis voelt in uw auto en optimaal uw werk kan verrichten. De KANGOO is voorzien van de laatste systemen en technieken. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken. De grill en dashboard geven de auto een moderne en robuuste uitstraling, waardoor de Renault KANGOO echt een visitekaartje is voor uw bedrijf. Enkele voordelen van de deze krachtpatser op een rijtje:

  • Verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur
  • Een ingebouwd multimediasysteem en een uitstekend navigatiesysteem
  • Zijschuifdeuren en 180° openende achterdeuren voor efficiënt laden en lossen
  • Een verlaagde laaddrempel vereenvoudigt het laden en lossen van zware spullen
  • Een laadlengte tot ruim 2 meter
  • Schone en zuinige ENERGY moteren met START & STOP technologie

De veelzijdige Kangoo Express is leverbaar in diverse uitvoeringen, met onder meer drie lengtes (Compact, Express en Maxi) en talrijke configuraties, waaronder 3 zitplaatsen voorin. De Kangoo Maxi biedt een royale laadcapaciteit. De Maxi is geschikt voor een laadgewicht tot 650 kg, bij een laadvolume van maximaal 4m3 en is leverbaar met een volledig tussenschot om u veiligheid en die van uw lading te garanderen.

Elektrisch

De Renault KANGOO is tevens beschikbaar in een 100% elektrische uitvoering, zonder dat dit ten koste gaat van de laadruimte of prestaties. Het wagenpark van uw bedrijf is een investering die verstandig beheerd moet worden.

Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de Renault KANGOO op één van de vestigingen door onze specialisten. Van Mossel biedt u zowel nieuwe als Renault KANGOO occasions!

Lees meer

Renault KANGOO foto’s

De Renault KANGOO is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault KANGOO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KANGOO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!