Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault MASTER,
Slimme en krachtige bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een bedrijfsauto met het uiterlijk van nu? Een robuuste bedrijfswagen, met een daadkrachtige uitstraling, grote koplampen en een nieuwe grille? De uitstraling van de Renault MASTER is eigentijds met een modern uiterlijk. Bekijk de bedrijfswagen hier in actie! 

De Renault MASTER heeft alles in één als het om een bedrijfswagen van Renault gaat. Zo combineert de cabine comfort met ruimte en een ergonomische indeling. Niet alleen is er gedacht aan optimaal zicht op het verkeer maar ook aan een uitstekende ergonomie met onder andere een verstelbare stoel en een verstelbaar stuur. De MASTER is volledig af te stemmen op uw werkzaamheden en geschikt voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden.

Slimme en krachtige bedrijfswagen

Als bedrijfswagen is de Renault MASTER een geweldige aankoop. Niet alleen combineert u comfort met een robuust uiterlijk, maar de MASTER zorgt ook voor ergonomie en een praktisch ingedeelde binnenzijde.

Het nieuwe dashboard, de uitgebreide uitrusting en de slimme rijhulpsystemen maken uw dagelijkse werk makkelijker. Bovendien profiteert u van een nieuw motorenaanbod voor nog meer rijplezier, betere prestaties en brandstofbesparing. De voordelen overzichtelijk op een rij:

  • Volwaardige werkruimte in de cabine.
  • Ergonomische punten als een verstelbaar stuur en verstelbare stoel. 
  • Volop ruimte!
  • Optimaal zicht op het verkeer.
  • Optimaal comfort dankzij airconditioning en verbeterde geluiddemping.
  • Robuuste bedrijfswagen met een eigentijds uiterlijk.
  • Professionele uitstraling.

Van Mossel Renault adviseert u graag als het gaat om de aanschaf van een nieuwe of Renault MASTER occasion. Onze verkoopadviseurs hebben ruime ervaring met Renault en kunnen u gericht antwoord geven op uw vragen.

Lees meer

Renault MASTER foto’s

De Renault MASTER is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MASTER downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MASTER? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!