Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC,
Begin 2022 verkrijgbaar bij Van Mossel Renault

De splinternieuwe Renault staat begin 2022 in onze showroom. Beleef een compleet nieuwe ervaring van elektrisch rijden. De Mégane E-Tech electric is uitgerust met een ultradunne batterij en compacte elektrische motor. Zo geniet u bij elke rit van de prestaties van een sportwagen en de kracht van een sedan. 

GA VOOR EEN 100% ELEKTRISCHE RENAULT

Ga voor een nieuwe rijervaring met 100% elektrische Renault. Met de krachtige motor van 220 pk gaat u van 0 naar 100 in 7,4 seconden. Met een actieradius tot 470 km (WLTP) bent u binnen no-time op uw bestemming. Als u kiest voor een 100% elektrische auto, heeft u niet alleen lage brandstofkosten maar zorgt u ook voor minder geluidsoverlast en CO2 uitstoot.

Bij de Renault Mégane E-Tech Electric heeft u de keuze uit verschillende accupakketten. Zo is er de keuze voor een accupakket van 40 kWh met een actieradius tot 300 km of de keuze voor een accupakket van 60 kWh met een actieradius tot 460 km. De versie met 60 kWh-batterij is per direct te bestellen. De versie met 40 kWh-batterij volgt in de loop van 2022.

ORIGINEEL EN RUIM DESIGN

Het nieuwe design van de 100% elektrische Mégane E-Tech is grenzeloos. Dankzij zijn full LED-verlichting aan de voor- en achterzijde is het geheel origineel. Het interieur is ergonomisch en ruim. Het vernieuwde OpenR link dashboard creëert een enorme hoeveelheid ruimte voor u en uw passagiers. Dankzij zijn modulaire design biedt de Mégane E-Tech electric een opbergruimte van 25,2 liter in de middenconsole en 440 liter bagageruimte.

MUZIEK IN UW OREN

Gebruik al uw zintuigen tijdens uw rit met het hifi- audiosysteem van Harman Kardon. Met de juiste audiobeleving wordt uw rit nog prettiger.

WEES DE EERSTE DIE INSTAPT

Vanaf begin 2022 is de nieuwe Renault Mégane E-Tech electric verkrijgbaar. Blijf op de hoogte en wees de eerste die instapt.

Lees meer

RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC foto’s

De RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.