Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Mégane Estate,
Techniek maakt succes

Ruim, modulair interieur

De bagageruimte van de Renault Mégane Estate meet maar liefst 580 liter. De gebruiksvriendelijkheid wordt verder vergroot door de vlakke vloer, de tassenhaken, diverse extra bergruimtes en de One-touch folding achterbank, die vanuit de bagageruimte is te bedienen. Met de leuning van de passagiersstoel neergeklapt passen voorwerpen tot een lengte van 2,77 meter in de Mégane Estate – een record voor dit segment. De achterpassagiers hebben een zeer comfortabele zitpositie dankzij de riante beenruimte van 216 mm.

De beste deal voor jou en je gezin.

Een Renault Megane Estate met veel opties aan boord? De Renault Megane Estate rijdt soepel, krachtig en zuinig. In het weekend vervoert u dankzij de neerklapbare passagiersstoel ook gemakkelijk alle vrijetijdsspullen. Tevens profiteer je optimaal van het gemak van R-Link 2. De Renault Mégane Estate is bijzonder stijlvol met zijn evenwichtige afmetingen, goede rijhoogte, verleidelijke rondingen, precieze lijnen, 3D-verlichting voor en achter en geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium.

De Renault Mégane Estate, leer hem kennen bij Van Mossel Renault. Past deze auto bij u? Kom alles te weten en ontdek alle ins en outs van de Renault Mégane Estate.

Bekijk acties MEGANE ESTATE
Lees meer

Renault Mégane Estate foto’s

De Renault Mégane Estate is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Mégane Estate downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Mégane Estate? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!