Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault MÉGANE Estate,
Techniek maakt succes

De Renault MÉGANE Estate is te herkennen aan de C-vormige koplampen en de karakteristieke snorvormige achterlichten. Dankzij het lage en brede ontwerp ligt de MÉGANE heerlijk op de weg. Het design is sportief en elegant tegelijk!

Luxe stationwagen

De Renault MÉGANE Estate heeft een kofferbakinhoud van maar liefst 449 dm³. Dankzij het one-touch folding achterbank vergroot u makkelijk het volume. Via een hendel in de bagageruimte valt de deelbare achterbank automatisch plat. De kofferbak kan in tweeën worden gedeeld, waardoor er praktische bergruimte kan worden gecreëerd. De enorme laadlengte van 2.70 m, de vele opbergvakken en de flexibele indeling zorgen ervoor dat u alle spullen van uw werk of familie mee kunt nemen. De MÉGANE Estate is beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Life
  • Zen
  • Limited
  • Bose
  • GT-Line

Het infotainment heeft een groot scherm. Tevens profiteert u optimaal van het gemak van R-LINK. Door middel van spraakbesturing start u makkelijk vanaf uw telefoon een gesprek of navigeert u naar het aangegeven adres. Dankzij Android Auto en Apple Carplay koppelt u makkelijk uw telefoon. Bekijk hier alle voordelen. De Renault MÉGANE Estate is uitgerust met diverse rijhulpsystemen, zoals:

  • Blind Spot Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Snelheidswaarschuwing en head-up display
  • Easy Park Assist

Private Lease, Zakelijke Lease of occasion

Bekijk ons Private Lease aanbod. Bent u een zakelijke rijder? Klik hier voor zakelijke lease. Bekijk ook eens onze Renault MÉGANE Estate occasions.  U bent van harte welkom in een van onze showrooms.

Lees meer

Renault MÉGANE Estate foto’s

De Renault MÉGANE Estate is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MÉGANE Estate downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MÉGANE Estate? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!