Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nieuwe Renault MEGANE,
Technologie die het rijplezier verhoogt

Al sinds 1995 onderscheidt de Renault MEGANE zich in het C-segment.  Anno 2020 heeft Renault dit iconische model – waarvan er wereldwijd al 7 miljoen exemplaren zijn verkocht – wederom vernieuwd. De nieuwe MEGANE is op alle fronten verbeterd en is voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving (voorlopig alleen als Estate).

Vernieuwd interieur en exterieur

Renault heeft het interieur van de MEGANE vernieuwd en het een modernere look gegeven door onder andere een nieuw 10,2” TFT-cluster in het dashboard te plaatsen. Via de centrale 9,3” touchscreen kunnen alle mogelijkheden van het Renault EASY LINK-multimediasysteem nog beter benut worden.

Verder is de vernieuwde MEGANE uitgerust met nieuwe rijassistentiesystemen, waaronder de Highway & Traffic Jam Companion. De nieuwe Pure Vision LED koplampen staan garant voor een nog beter zicht en comfort in de duisternis. Deze verlichting benadrukt bovendien het design en dynamische lijnen van de Renault MEGANE.

Nieuwe Business-uitvoeringen voor de zakelijke klant

Renault introduceert diverse Business-uitvoeringen voor de MEGANE. De Business-uitvoeringen zijn gunstig geprijsde versies met een zo laag mogelijke fiscale waarde. Die zijn extra aantrekkelijk voor wie een MEGANE zowel zakelijk als privé gebruikt en bijtelling moet betalen.

Nieuwe MEGANE R.S.

MEGANE R.S. Line
Net als de nieuwe CLIO wordt ook de nieuwe MEGANE leverbaar als R.S. Line ter vervanging van de GT-Line. Met een verbeterd en omvangrijker pakket is R.S. Line meer dan alleen een naamswijziging. De R.S. Line biedt een sportievere look en voldoet daarmee aan de verwachtingen van klanten die zich steeds vaker willen onderscheiden op het gebied van dynamische uitstraling.

MEGANE R.S.
De extra sportieve MEGANE R.S. staat bekend als toonaangevende ‘hot hatch’ in de high-performance-klasse van het C-segment.

Nieuw voor de MEGANE R.S. is dat die wordt aangedreven door dezelfde 1,8-liter turbomotor als in de MEGANE R.S. Trophy. Met een vermogen van 220 kW (300 pk) en 420 Nm koppel voor de versie met EDC-transmissie is de MEGANE R.S. nu 20 pk en 30 Nm krachtiger dan voorheen. Bij de versie met handgeschakelde versnellingsbak bedraagt het maximumkoppel 400 Nm.

Het Sport 4CONTROL-onderstel biedt maximale wendbaarheid tijdens manoeuvreren in krappe ruimtes en tegelijk voor extra grip en stabiliteit in snelle bochten. Een nieuwe R.S. Monitor geeft in real-time talrijke parameters van de auto weer.

Nieuwe MEGANE R.S. TROPHY

De nieuwe MEGANE R.S. TROPHY is ontwikkeld voor het circuit en onderscheidt zich met zijn exclusieve Cup-onderstel met een mechanisch Torsen® limited slip differentieel dat ervoor zorgt dat de auto stabieler is in bochten en meer tractie heeft bij het uitaccelereren. De stijfheid van de schokdemping en de vering is verhoogd met respectievelijk 25% en 30%. Renault monteert een ook stabilisatorstang die 10% stijver is dan die van de reguliere MEGANE R.S.

Bekijk ook eens onze Renault MEGANE occasions of kom langs bij de Renault expert, Van Mossel Renault. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom!

Lees meer

Nieuwe Renault MEGANE foto’s

De Nieuwe Renault MEGANE is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MÉGANE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MÉGANE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!