Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault MÉGANE,
Design Your Life

Al sinds 1996 onderscheidt de Renault MÉGANE zich in het C-segment. Elegante vormen, volbloed karakter en compromisloos. Aan elk detail is uiterste zorg besteed. Anno 2019 is de MÉGANE perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen en met oog voor detail is het een gebruiksvriendelijke, comfortabele en luxe hatchback geworden. De Renault MÉGANE is ook beschikbaar in de Estate uitvoering.

Toekomstgericht met de nieuwste technologieën

Android Auto en Apple Carplay zorgen voor integratie van de applicaties van uw telefoon in het interieur van de auto. Het 7 inch digitale cluster past zich aan, aan de gekozen rijstijl via het Multi-Sense systeem. Kies uit een van de vijf rijstijlen die het beste past bij uw behoefte. Elke stijl heeft een bijpassende motorrespons, motorgeluid, interieurverlichting en optioneel stoelmassage.  Het R-LINK 2 touchscreen laat u alle systemen van de auto bedienen als een tablet. Een gesprek starten vanaf uw telefoon, uw favoriete Spotify playlist beluisteren of navigeren naar het dichtstbijzijnde restaurant is door de spraakbesturing makkelijker dan ooit. De Renault MÉGANE beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Life
  • Zen
  • Limited
  • Bose
  • GT-Line

Renault MÉGANE R.S. laat de coureur in u los

Met de Renault MÉGANE R.S. maakt u indruk. Standaard heeft de MÉGANE R.S. een Torsen-sperdifferentieel, Brembo-remmen en een 4Control-onderstel met vierwielsturing. Dankzij de verbrede carrosserie, geblokte verlichting op de neus en zijn grote lichtmetalen wielen ziet de auto er sportief uit. De motor levert 280 Pk en 390 Nm en is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of een EDC-automaat met dubbele koppeling.

Op 10 december 2019 introduceert Renault de nieuwe MÉGANE R.S. Thropy-R in Nederland. De Trophy-R is de snelste uitvoering in de MÉGANE R.S.-reeks en uitermate geschikt voor het  circuit. Dankzij de expertise van Renault Sport en de toepassing van geavanceerde autosporttechniek wist de nieuwe Trophy-R het record te verbreken op de Nürburgring als snelste voorwielaangedreven productieauto.. Lees hier meer over de Renault MÉGANE R.S. Trophy-R.

Bekijk ook eens onze Renault MÉGANE occasions of kom langs bij de Renault expert, Van Mossel Renault. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom!

Lees meer

Renault MÉGANE foto’s

De Renault MÉGANE is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault MÉGANE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MÉGANE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!