Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault Mégane,
Design Your Life

De Renault Mégane is dynamische vorm gegeven én de lichtsignatuur vóór en achter zorgen ervoor dat deze Renault zich onderscheidt in het C-segment. Het model is leverbaar als Mégane Hatchback en als Mégane Estate. De Renault Mégane heeft een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich bij de eerste aanblik al van de concurrentie. Dit komt ook door de LED Pure Vision verlichting. Dat zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel.

Renault Megane: Comfortabel door techniek

De Renault Megane is luxe uitgerust met hoogstaande accessoires. Kies bijvoorbeeld de soepele, krachtige maar ook zuinige automaat. Dat rijdt comfortabel, zodat jij optimaal kan genieten van de rit. Ervaar de stilte en profiteer van het gemak van R-Link 2.

Mégane GT

De Mégane GT is de sportiefste en krachtigste uitvoering onder de nieuwe Mégane modellen. U gaat deze auto in één oogopslag herkennen. Zowel de buiten- als de binnenkant is uniek. Het dashboard van de auto mag eigenlijk geen dashboard meer genoemd worden, eerder een hightech-cockpit. Voorzien van alle gemakken, Renault heeft er voor gezorgd dat u zich geen bestuurder maar een ware co-piloot voelt. Via meervoudige weergave kunt u tegelijkertijd maar liefst drie verschillende informatiebronnen raadplegen. Een rij ervaring die u niet wilt missen en welke u telkens weer zal verrassen.
Enkele specifieke en opvallende kenmerken van de Renault Mégane GT:

  • Unieke LED-verlichting
  • Optioneel voorzien van 18” wielen
  • Hightech-cockpit met 8,7 inch R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem
  • 4Control-technologie zorgt voor een perfecte wegligging
  • Perfect geluid door het Bose® Sound System
  • Op een later moment verkrijgbaar met groot open dak
  • Voorzien van luxe nappaleer

Kortom, de Mégane GT biedt u extra extra’s. Zoals Renault ons heeft gepresenteerd: de Renault Mégane geeft ruimte aan uw passie.

Benieuwd naar de Renault Megane? Bekijk eens onze Renault Megane occasions of kom eens langs bij de Renault expert, Van Mossel Renault. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom!

Bekijk acties MEGANE
Lees meer

Renault Mégane foto’s

De Renault Mégane is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Mégane downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Mégane? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!