Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault SCÉNIC,
Nieuwste generatie familieauto

Het is alweer twintig jaar geleden dat Renault ’s werelds eerste compacte MPV introduceerde. De Renault SCÉNIC was Auto van het Jaar 1997 en inmiddels meer dan vijf miljoen keer verkocht. Renault presenteerde de vierde generatie van de karakteristieke MPV ontworpen door de Nederlander Laurens van den Acker.

Renault SCÉNIC: nieuwste generatie familie auto

Wanneer u kiest voor het rijden in een SCÉNIC kiest u voor rijcomfort, een ruimtelijk gevoel en veel bergruimte. Van gevoel voor stijl, oog voor details tot elegantie. Praktisch dankzij de grootste hoeveelheid bergruimte én grootste bagageruimte in zijn klasse. Dankzij de hoge zit stapt u makkelijk in en de grote ruiten zorgen voor een ruimtelijk gevoel en veel overzicht. Door de stijlvolle two-tone kleurstelling van de carrosserie is de Renault SCÉNIC een opvallende verschijning op de weg. Standaard op de SCÉNIC zijn de 20 inch velgen, LED mistlampen voor en een hele hoop innovatieve techniek.

Innovatie

Dankzij het brede motorengamma kunt u kiezen tussen vier benzinemotoren en twee dieselmotoren. Vanaf 115 pk tot maar liefst 160 pk met automaat. Met de Renault SCÉNIC profiteert u van de nieuwste technologieën. Dankzij MULTI-SENSE kiest u gemakkelijk een van de voorgeprogrammeerde rijstijlen. Ook is de auto uitgerust met Easy Park Assist, Lane Keep Assist en Active Emergency Breaking System. Tijdens een lange rit is het belangrijk om voldoende rust te nemen. De vermoeidheidsdetectie helpt u hierbij. Gedurende de eerste 10 minuten van de rit wordt uw rijstijl geanalyseerd. Zodra vermoeidheidsgerelateerde kenmerken worden gedetecteerd, krijgt u een waarschuwing. Het intuïtieve R-LINK 2-multimediasysteem stelt u in staat om alle technologieën van de Renault SCÉNIC te bedienen. Koppel gemakkelijk uw smartphone met Apple Carplay of Android Auto. Bekijk hier alles wat u moet weten over de SCÉNIC!

Lees meer

Renault SCÉNIC foto’s

De Renault SCÉNIC is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault SCÉNIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault SCÉNIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!