Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TALISMAN Estate,
Take Control

Slank en elegant. Het profiel van de Renault TALISMAN Estate nodigt uit om in te stappen. Qua vormgeving kent de Estate uitvoering dezelfde stijl als de sedan. Zo keert de dynamische uitstraling ook terug in deze uitvoering. De TALISMAN Estate beschikt dan ook over lijnen die het model van een krachtige uitstraling voorzien. Doordat de daklijn in verhouding laag is en het model een ruim glasoppervlak kent, beschikt het model over een sportieve look. Ontdek meer over het indrukwekkende design en het oog voor detail.

TALISMAN Estate: interieur

De zakelijke elegantie en oog voor detail geldt niet alleen voor het exterieur. De filosofie is doorgetrokken naar het interieur van de Renault TALISMAN Estate. Zo worden luxe materialen gebruikt die het verblijf in het model uiterst aantrekkelijk maken. Door de rijke uitrusting van het model is dit een uiterst comfortabele auto. Zo heeft Renault de auto voorzien van innovatieve oplossingen die het comfort verhogen, zoals de voorstoelen die leverbaar zijn met elektrische stoelbediening. Ook zijn de lendesteunen elektrisch verstelbaar en kennen de stoelen diverse massagefuncties.

Genoeg ruimte in de Estate

Bovendien biedt de auto meer binnenruimte dan de TALISMAN sedan. De opbergruimte van de TALISMAN Estate is fenomenaal met een laadruimte van maar liefst 1.700 liter. Lees hieronder meer over de ruimte die het model te bieden heeft:

  • 1.700 liter laadruimte
  • 8 liter in dashboardkastje
  • 4,6 liter in voorste portieren
  • 2,0 liter in achterste portieren
  • Handige bekerhouders
  • Centraal opbergvak in middenconsole
  • Extra opbergruimte voor voorste passagier voor smartphone en/of sleutels

Klaar om de Renault TALISMAN Estate verder te ontdekken? Bekijk onze aantrekkelijk acties bekijk onze occasions op de website. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit!

Lees meer

Renault TALISMAN Estate foto’s

De Renault TALISMAN Estate is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TALISMAN Estate downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TALISMAN Estate? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!