Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TALISMAN,
Take Control

Een topper in het D-segment staat in onze showrooms: de Renault TALISMAN. De TALISMAN is de nieuwste sedan van Renault en is de opvolger voor de Laguna.

Met zijn elegante, krachtige stroomlijn, verfijnde interieur en kenmerkende verlichting, is de Renault TALISMAN met recht een zeer geslaagd ontwerp te noemen. Net als voorgaande Renault modellen is ook de TALISMAN ontworpen onder leiding van de Nederlander Laurens van den Acker. De kleinere modellen zijn qua design vooral speels. Deze sedan oogt juist zelfverzekerd en chique. Het lijnenspel onderstreept het premium karakter van de TALISMAN, waardoor de auto overkomt als een laag en breed.

Interieur TALISMAN

De bouwkwaliteit van de TALISMAN is van hoog niveau. Ook van binnen zult u een premium ervaring opdoen door het gebruik van hoogwaardige materialen. De binnenruimte is uitstekend zowel voorin als achterin, met een bagageruimte van maar liefst 608 liter.  Volop hoofdruimte voorin en achterin, business class-stoelen voorin, royale beenruimte achterin. De TALISMAN heeft een uitzonderlijk comfortabel interieur. In het interieur is de middenconsole nadrukkelijk aanwezig. Het bevat een groot 8,7 inch staand beeldscherm waar diverse multimedia toepassingen voor aanwezig zijn, zoals een navigatiesysteem, R-LINK 2 en Apple CarPlay. Doordat veel functies met het beeldscherm aangestuurd worden is het aantal knoppen op het dashboard minimaal.

Klaar om de Renault TALISMAN verder te ontdekken? Bekijk onze aantrekkelijk acties of occasions op de website of kom langs in één van onze showrooms voor een proefrit.

Lees meer

Renault TALISMAN foto’s

De Renault TALISMAN is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TALISMAN downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TALISMAN? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!