Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TRAFIC,
De bedrijfswagen met de langste laadlengte in zijn klasse

Wat zijn uw verwachtingen van de Renault TRAFIC? Een bedrijfswagen om uw zware of kwetsbare lading mee te vervoeren? Het vervoeren van u, uw werknemers en uw materialen naar een klus? Een werkplek welke u geheel naar uw wensen kunt indelen? Wat uw wensen ook mogen zijn of voor welk doeleinde uw bedrijfswagen bestemd is, de Renault TRAFIC zal zeker aan uw verwachtingen voldoen!

De Renault TRAFIC: een vracht aan voordelen

De Renault TRAFIC is leverbaar in twee lengtevarianten. De dubbele cabine biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Daarnaast behoudt u een laadruimte welke is afgescheiden van het zitgedeelte. Ook aan de ergonomie is gedacht. De TRAFIC heeft een comfortabele zit welke in hoogte en lengte verstelbaar is. Daarnaast is de Renault TRAFIC standaard uitgerust met:

 • Een stevige laptoptafel als bureau
 • Veel handige opbergruimte in de cabine
 • Airconditioning
 • Een tablethouder
 • Achteruitrijcamera en parkeersensoren
 • Cruisecontrol

Wat maakt de TRAFIC uniek als bedrijfswagen

De Renault TRAFIC is één van de meest veelzijdige Renault bedrijfswagens. De TRAFIC biedt ruimte, veiligheid en comfort. Als rijdend kantoor is het daarmee de ideale bedrijfswagen en een zeer aantrekkelijke optie voor ondernemers en zelfstandigen. Ook op het gebied van op- en ombouw mogelijkheden kan Van Mossel u ontzorgen. Aanpassingen aan bedrijfswagens worden gedaan door gecertificeerde carrosseriebedrijven. Indien wenselijk kan dit proces geheel verzorgd worden door uw persoonlijke accountmanager binnen het Van Mossel Fleetsales team. Dit scheelt u een hoop tijd en uitzoekwerk!

 • Leverbaar in twee lengtevarianten en twee hoogtevarianten.
 • Binnenruimte is aan te passen aan de lading die u vervoert.
 • Een zeer ruime en praktische laadruimte.
 • Met diverse opties en accessoires af te stemmen op uw wensen.
 • Mogelijkheid tot het vervoeren van passagiers met de dubbele cabine uitvoering.
 • Ergonomische binnenruimte, naar wens aan te passen.

Met de TRAFIC heeft u de keuze uit twee lengtevarianten en twee hoogtevarianten. Dit maakt dat u vrijwel alles kunt vervoeren en u de TRAFIC daar volledig op af kunt stemmen. Bekijk hier wat u allemaal moet weten! 

De Passenger uitvoering is uitermate geschikt als taxi. De combinatie van comfortabel personenvervoer en een aantrekkelijke prijs maken de Renault TRAFIC Passenger een veelzijdige en aantrekkelijke auto.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Van Mossel biedt nieuwe en Renault TRAFIC occasions!

Lees meer

Renault TRAFIC foto’s

De Renault TRAFIC is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TRAFIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TRAFIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!