Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TRAFIC,
Veelzijdige Renault Bedrijfswagen

Wat zijn uw verwachtingen van de Renault Trafic? Een bedrijfswagen om uw zware of kwetsbare lading mee te vervoeren? Het vervoeren van u, uw werknemers en uw materialen naar een klus? Een werkplek welke u geheel naar uw wensen kunt indelen? Wat uw wensen ook mogen zijn of voor welk doeleinde uw bedrijfswagen bestemd is, de Renault Trafic zal zeker aan uw verwachtingen voldoen!

De Renault Trafic biedt je een vracht aan voordelen

Reist u samen met uw collega’s naar een klus? Ook dan heeft de Renault Trafic een perfecte oplossing voor u. De Renault Trafic is leverbaar in twee lengtevarianten. De Renault Trafic met dubbele cabine biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Daarnaast behoudt u een laadruimte welke is afgescheiden van het zitgedeelte. Ook aan de ergonomie is gedacht. De Renault Trafic heeft een comfortabele zit welke in hoogte en lengte verstelbaar is. Daarnaast is de Renault Trafic standaard uitgerust met:

 • Een stevige laptoptafel als bureau
 • Veel handige opbergruimte in de cabine
 • Airconditioning
 • Een tablethouder
 • Achteruitrijcamera en parkeersensoren
 • Cruisecontrol

Voor welke Renault Trafic u ook kiest, u kunt gebruik maken van diverse opties en accessoires zodat de Trafic wordt afgestemd op uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden bij Van Mossel Renault.

Wat maakt de Renault Trafic zo uniek als bedrijfswagen:

 • De Trafic is leverbaar in twee lengtevarianten en twee hoogtevarianten.
 • Binnenruimte is aan te passen aan de lading die u vervoert.
 • Een zeer ruime en praktische laadruimte maakt de Trafic een gewilde bedrijfswagen.
 • Met diverse opties en accessoires af te stemmen op uw wensen.
 • Mogelijkheid tot het vervoeren van passagiers met de dubbele cabine uitvoering.
 • Ergonomische binnenruimte, naar wens aan te passen.

De Renault Trafic is één van de meest veelzijdige Renault bedrijfswagens. De nieuwe Trafic biedt ruimte, veiligheid en comfort. Als rijdend kantoor is het daarmee de ideale bedrijfswagen en een zeer aantrekkelijke optie voor ondernemers en zelfstandigen. Ook op het gebied van op- en ombouw mogelijkheden kan Van Mossel u ontzorgen. Aanpassingen aan bedrijfswagens worden gedaan door gecertificeerde carrosseriebedrijven. Indien wenselijk kan dit proces geheel verzorgd worden door uw persoonlijke accountmanager binnen het Van Mossel Fleetsales team. Dit scheelt u een hoop tijd en uitzoekwerk.

Met de Trafic heeft u de keuze uit twee lengtevarianten en twee hoogtevarianten. Dit maakt dat u vrijwel alles met de Renault Trafic kunt vervoeren en u de Trafic daar volledig op af kunt stemmen. Nog een pluspunt is dat de Renault Trafic een lage tildrempel heeft, dit zorgt er voor dat u heel gemakkelijk kunt laden en lossen. En zelfs wanneer u specifieke wensen of eisen heeft kunnen wij als Renault dealer u informeren over de mogelijkheden. Van Mossel biedt u nieuwe en Renault Trafic occasions. Wij staan graag voor u klaar om u van verder informatie te voorzien en een proefrit in de Renault Trafic is zeker mogelijk bij Van Mossel Renault. Of vraag vrijblijvend een online offerte aan! Wilt u liever een Renault Trafic leasen? Bekijk dan onze Renault Trafic lease mogelijkheden

Naast de Renault Trafic als bedrijfswagen is er ook de Passenger uitvoering. Deze uitvoering is uitermate geschikt als taxi. De combinatie van comfortabel personenvervoer en een aantrekkelijke prijs maken de Renault Trafic Passenger een veelzijdige en aantrekkelijke auto. Wij informeren u graag verder wanneer u geïnteresseerd bent in de Passenger uitvoering van de Renault Trafic! Kom eens een kijkje nemen in een van onze vestigingen!

Lees meer

Renault TRAFIC foto’s

De Renault TRAFIC is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TRAFIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TRAFIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!