Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TWINGO Electric,
De beste TWINGO ooit!

De nieuwe TWINGO Electric is de ultieme stadsauto. De nieuwe TWINGO Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat deze auto zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie.

Elektrisch rijden met de TWINGO

De nieuwe TWINGO Electric is uitgerust met een accu van 22 kWh. Hiermee heeft hij een actieradius van maximaal 270 km* met een WLTP-stadscyclus* en 190 km* in een volledige WLTP-cyclus*. Genoeg om zonder problemen de week door te komen. Schakel de ECO-modus in om het acceleratievermogen en de maximale snelheid op snelwegen te beperken en profiteer van een actieradius van ongeveer 225 km*. Tijd voor een pauze? Met de Caméléon-lader laad de nieuwe TWINGO Electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (22 kW AC) op. U laadt de accu binnen slechts 1 uur tot wel 80%* op. Binnen 30 minuten heeft u al een actieradius van circa 80 km*. Kortom: dat is een korte en fijne koffiepauze.

Onze connected services maken het gemakkelijk

Geniet van een volledige multimedia-ervaring met Renault EASY CONNECT. Via een 7” EASY LINK-multimediascherm of MY Renault-app, plant u de volgende laadbeurt, beheert u het accuniveau, bekijkt u de actieradius en laat u het volgende laadpunt weergeven. Haal alles uit de Z.E. connected services voor het optimaliseren van de ritten in uw nieuwe TWINGO Electric.

Série Limitée Vibes

De Série Limitée Vibes heeft de exclusieve carrosseriekleur Orange Valencia en witte accenten op de grille, aan de zijkant en in de lichtmetalen wielen. In combinatie met subtiele of opvallende Vibes striping, voegt hij kleur en spanning toe aan uw dagelijkse leven.

Ook van binnen barst hij van de energie. Het interieur zit vol met feloranje accenten, van de nieuwe exclusieve bekleding tot de randen langs het dashboard. De middenconsole en de instaplijsten zijn voorzien van het Vibes-logo en vormen samen de finishing touch van een 100% feel-good design

Renault TWINGO Private Lease

Met Renault Private lease rijt u een nieuwe Renault TWINGO Electric voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve uw laadkosten. U rijdt de nieuwe TWINGO Electric al vanaf € 299,- per maand*

* In afwachting van definitieve homologatie.

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Vanafprijs Private Lease o.b.v. nieuwe Renault TWINGO Electric R80 Life, 60 maanden, 6.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/casco. Toetsing en registratie BKR. Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Actie is geldig vanaf 1 november 2020 t/m 16 december 2020. Niet i.c.m. andere acties of inruil. Voorwaarden op privatelease.renault.nl

Lees meer

Renault TWINGO Electric foto’s

De Renault TWINGO Electric is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TWINGO Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWINGO Electric? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!