Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TWINGO E-Tech Electric,
De beste TWINGO ooit!

De TWINGO E-Tech Electric is de ultieme stadsauto. De TWINGO E-tech Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat deze auto zo populair heeft gemaakt.

Elektrisch rijden met de TWINGO

De TWINGO E-Tech Electric is uitgerust met een accu van 22 kWh. Hiermee heeft hij een actieradius van maximaal 270 km* met een WLTP-stadscyclus* en 190 km* in een volledige WLTP-cyclus*. Genoeg om zonder problemen de week door te komen. Schakel de ECO-modus in om het acceleratievermogen en de maximale snelheid op snelwegen te beperken en profiteer van een actieradius van ongeveer 225 km*. Tijd voor een pauze? Met de Caméléon-lader laad de nieuwe TWINGO E-Tech Electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (22 kW AC) op. U laadt de accu binnen slechts 1 uur tot wel 80%* op. Binnen 30 minuten heeft u al een actieradius van circa 80 km*. Kortom: dat is een korte en fijne koffiepauze.

Onze connected services maken het gemakkelijk

Geniet van een volledige multimedia-ervaring met Renault EASY CONNECT. Via een 7” EASY LINK-multimediascherm of MY Renault-app, plant u de volgende laadbeurt, beheert u het accuniveau, bekijkt u de actieradius en laat u het volgende laadpunt weergeven. Haal alles uit de Z.E. connected services voor het optimaliseren van de ritten in uw nieuwe TWINGO E-Tech Electric.

Direct wegrijden in een nieuwe Renault TWINGO E-Tech electric?

U kunt voordelig overstappen op een nieuwe Renault Twingo E-Tech uit voorraad. We hebben een groot aanbod voor u beschikbaar, u kunt dus al direct zuiniger gaan rijden.

* In afwachting van definitieve homologatie.

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Lees meer

Renault TWINGO E-Tech Electric foto’s

De Renault TWINGO E-Tech Electric is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TWINGO E-Tech Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWINGO E-Tech Electric? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!