Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TWINGO,
Vrolijk en sportief

Bij zijn voorstelling tijdens de Autosalon van Parijs in 1992 was de TWINGO meteen een succes. In 2019 is de Twingo helemaal vernieuwd met een vernieuwd front, chromen accenten en verschillende kleuraccenten. De Renault TWINGO is niet voor niks een van de populairste Renault modellen. En vanaf  eind 2020 zal de TWINGO ook beschikbaar zijn in 100% elektrische uitvoering.

Doordacht ontwerp

Dankzij de kortste draaicirkel in zijn klasse en stuurbekrachtiging parkeert u overal. Zelfs fileparkeren wordt vanaf nu een fluitje van een cent. Met vijf deuren, 50/50 neerklapbare bank, een vlakke vloer en een laadengte van 2,31 m heeft u verrassend veel ruimte. Door de stille, zuinige en efficiënte motoren rijdt u met veel rijplezier in de stad en daarbuiten. De TWINGO is verkrijgbaar met twee verschillende benzine motoren, zowel handgeschakeld als automaat. Met een vanaf prijs van €12.590,- is de Renault TWINGO beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Life
  • Collection
  • Intens

Nieuwe Renault TWINGO Z.E.

De volledig elektrische TWINGO maakt verplaatsen in de stad nóg leuker. Net als de Twingo met verbrandingsmotor biedt de nieuwe Twingo Z.E. de kortste draaicirkel in deze klasse. Achterwielaandrijving in combinatie met verschillende rijmodi maken het rijden nog leuker. Dankzij de 22 kWh-batterij hoeft de Twingo Z.E. slechts één keer per week te worden opgeladen als die voornamelijk in stadsverkeer gebruikt wordt, maar de Twingo leent zich zeker ook voor langere ritten. Bovendien is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan bij de concurrentie dankzij de unieke Caméléon-lader, waarmee de Twingo Z.E. tot en met een snelheid van 22 kW (AC) laadt.

Twingo Z.E.

Bent u geïnteresseerd in Private Lease? Met Private Lease ervaart u het genot van een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Bekijk ook eens onze Renault TWINGO occasions.

Lees meer

Renault TWINGO foto’s

De Renault TWINGO is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TWINGO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWINGO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!