Model afbeelding

De Renault Twingo,
Go Anywhere Go Everywhere

Van Mossel VKV Renault heeft al jaren ervaring met de Renault Twingo. Eén van de fijne, praktische én gewilde modellen van Renault is de Renault Twingo. Hoe het komt dat deze auto zo gewild is? De meest ideale eigenschappen van een auto zijn terug te vinden in de Twingo. Wat dacht u van een betaalbare auto met praktische afmetingen maar veel ruimte? De Renault Twingo heeft alles in huis voor een stijlvolle en sportieve stadsauto. Een dynamische auto die dankzij de uitzonderlijk korte draaicirkel uiterst wendbaar is. Ondanks dat de nieuwe Twingo compact is, beschikt deze over een ruime bagageruimte. Met airconditioning en het R&GO multimediasysteem, waarmee uw smartphone als touchscreen fungeert, herbergt de Renault Twingo ook nieuwe technologie. De zuinige motor zorgt voor milieuvriendelijk en efficiënt rijden. U kunt de Twingo op heel veel manieren customizen en zo maken tot uw eigen unieke stadsauto!

De Renault Twingo wordt gezien als een moderne auto. Een frisse verschijning mogen we dit model zeker noemen. Wat de Twingo extra aantrekkelijk maakt is dat hij met de kleine draaicirkel van slechts 8,6 meter wendbaarder is dan alle andere auto’s. Ideaal voor in de stad. Daarnaast wordt deze compacte auto standaard geleverd met vijf deuren.

Voordelen Renault Twingo

  • Beheerst verbruik dankzij de uitrusting met Renault Eco-2 motoren
  • Uitgebreide customize mogelijkheden
  • Aan te passen naar uw wensen. Van sportieve uitstraling tot chique uitstraling
  • Compacte afmetingen maken deze stadsauto zeer wendbaar
  • Ondanks de compacte afmetingen heeft de Renault Twingo volop ruimte aan de binnenzijde

Overweegt ook u de aanschaf van een Twingo? Kom dan eens langs bij de Renault expert, Van Mossel VKV Renault . Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en uw budget. Kom geheel vrijblijvend de Renault Twingo eens bekijken in onze showroom. Bij Van Mossel VKV Renault hebben we diverse nieuwe en (jong) gebruikte Twingo’s voor u klaar staan. Een proefrit maken is dan ook in een handomdraai geregeld. Want waarmee kunt u beter de kwaliteiten van de Twingo zelf ervaren? U bent van harte welkom! Wij laten het aan de Twingo over om u te overtuigen van de kwaliteiten van deze compacte auto.

Bekijk acties TWINGO

Renault Twingo foto’s

De Renault Twingo is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Twingo kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Twingo perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Twingo,
geef hem de perfecte look!

Met de Renault Twingo zijn de personalisatie mogelijkheden eindeloos. De Twingo is te leveren in diverse kleuren en leverbaar met een breed scala van wieldoppen en lichtmetalen wielen.

De Renault Twingo is kan uitgebreid worden met een aantal pakketten die de auto nog sportiever (Pack Sport) maken of een luxere uitstraling geven (Pack Look). Ook de buitenkant van auto kan aangepast worden met sierstrips, spiegelkappen in kleur (Pack Exterieur) en striping. Vraag uw verkoopadviseur naar de diverse mogelijkheden.

Renault Twingo downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Twingo? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Renault vestigingen