Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nieuwe Renault TWINGO,
Never too much

De nieuwe Renault TWINGO biedt met zijn nieuwe voorkant, nieuwe LED-verlichting en nieuwe 16″ lichtmetalen wielen ‘Monega’ (optioneel) een chique en moderne uitstraling meegekregen. Zelf verder stylen kan met de nieuwe kleuren en een nieuwe striping.

Het interieur is ruimtelijk, licht met heldere kleuren. Gebruik de aanpassingspakketten om het interieur geheel aan uw wensen aan te passen. Er is volop ruimte voor originaliteit.

Dankzij de uitzonderlijk kleine draaicirkel van 9,1 meter parkeer je zelfs op de krapste plaatsen. Fileparkeren wordt vanaf nu een fluitje van een cent. Dankzij de stille en efficiënte motoren rijdt u met net zoveel rijplezier in de stad als daarbuiten. De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling is ideaal voor ritten in het centrum.

Uw nieuwe TWINGO heeft 5 deuren, 50/50 neerklapbare achterbankleuning, een vlakke laadvloer en 2,31 m aan laadlengte. De TWINGO heeft nieuwe, slimme opbergmogelijkheden. Zo hebben uw waterflesje en laptop gewoon hun eigen plek.

De nieuwe Renault TWINGO is voorzien van diverse veiligheidstechnieken, zoals:

  • Lane Departure Warning
  • Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer
  • Elektronische stabiliteitscontrole (ESC)
  • Front- en zij-airbags
Bekijk acties TWINGO
Lees meer

Nieuwe Renault TWINGO foto’s

De Nieuwe Renault TWINGO is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault Nieuwe TWINGO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Nieuwe TWINGO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!