Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault TWIZY,
Plug Into The Positive Energy

Open your mind… voor de Renault TWIZY! Met de 100% elektrische TWIZY beweegt u zich op een geheel nieuwe manier voor de stad. De TWIZY is een unieke auto met een verrassend design en vormen die u nooit eerder gezien hebt. Bepalend voor die vormen is de functie: u bent beschermd, maar behoudt alle vrijheid. Door het open design blijft u in direct contact met uw omgeving en hoef je niets te missen.

De Renault TWIZY biedt plaats aan twee personen die achter elkaar zitten, maar dan wel op vier wielen. Net als een ‘normale’ auto is ook de TWIZY uitgerust met veiligheidsgordels. Het innovatieve, buisvormige chassis en de bestuurdersairbag bieden optimale bescherming. En parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de Renault TWIZY! De TWIZY neemt zo weinig ruimte in dat u altijd wel een parkeerplekje vindt. Dankzij zijn supercompacte afmetingen en kleine draaicirkel is de TWIZY heel makkelijk te parkeren. De 100% elektrische TWIZY is super eenvoudig op te laden. Open de klep aan de voorzijde en trek het snoer naar buiten. De TWIZY is aan te sluiten op elk regulier stopcontact van 230 volt. De econometer op het dashboard informeert u over de afstand die u nog kunt rijden voordat de batterij moet opladen.

Waarom kiezen voor een TWIZY?

  • Actieradius van 100 km
  • Eenvoudig op te laden
  • Geen uitstoot
  • Eenvoudig parkeren

TWIZY Cargo

De TWIZY is er in vele kleuren en uitvoeringen. Er is zelfs een versie die uitermate geschikt is voor het vervoer van goederen, de TWIZY Cargo. Deze TWIZY heeft een grote bagageruimte van 156 liter en een praktische achterklep. Met een opvallende TWIZY Cargo krijgt uw bedrijf ongetwijfeld veel aandacht!

Bent u nieuwsgierig geworden? U rijdt al een Renault TWIZY vanaf €8.390,- (batterijhuur) of € 13.190,- (batterijkoop). Bekijk ook onze Renault TWIZY occasions of kom snel langs bij één van onze Van Mossel Renault vestigingen voor een proefrit met de Renault TWIZY.

Lees meer

Renault TWIZY foto’s

De Renault TWIZY is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault TWIZY downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWIZY? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!