Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Renault ZOE,
100% elektrisch

100% elektrisch rijden? Daar heeft Renault een passie voor! Daarom bracht de Franse fabrikant eind oktober 2019 een vernieuwde versie uit van de bekende Renault ZOE. De nieuwe versie heeft meer rijbereik: tot wel 395 km met de nieuwe 52 kWh batterij! Daarnaast heeft Renault de nieuwe ZOE voorzien van een innovatief hightech design.

Auto Renault ZOE

Exterieur

De Renault ZOE heeft op het gebied van design een ware evolutie doorgemaakt. De opvolger is breder, met een robuuster front, bumper en grille. Aan de voorzijde springt de motorkap met krachtige lijnen direct in het oog. Daarnaast is de ZOE herkenbaar een Renault, dankzij de C-vormige ledlichtsignatuur. De nieuw ontworpen full led-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting zorgen voor een moderne look. Verder is de nieuwe Renault ZOE voorzien van verschillende chroom en glanzende sierelementen voor een luxe uitstraling en heeft het Renault-logo voorop een prachtig 3D-effect.

Auto Renault ZOE

Interieur en media

Het interieur van de nieuwe ZOE is op vele punten vernieuwd. Denk aan perfect geïntegreerde schermen, een ergonomisch dashboard en kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen. Daarnaast heeft Renault rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid. In de Zen- en Intens-uitvoering kunt u kiezen voor een nieuwe bekleding van 100% gerecycled textiel, gemaakt met afval van plastic en synthetische stoffen zoals flessen en overschotten van veiligheidsgordels. Een primeur, want het is voor het eerst dat dit materiaal, geklaard garen, gebruikt wordt in de auto-industrie.

Auto Renault ZOE

Actieradius en laadmogelijkheden van de nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE 2019 is uitgerust met een nieuwe Z.E. 50 batterij. Hierdoor is een actieradius van maar liefst 395 kilometer mogelijk! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om snel op te laden met gelijkstroom. Dankzij de standaard eco-modus verlengt u het rijbereik, zonder in te boeten aan rijcomfort en comfort aan boord.

Het opladen van de nieuwe Renault ZOE is zo gepiept en kan tegenwoordig al thuis, in de stad, bij een winkelcentrum en langs de snelweg. Dankzij het hoge laadvermogen van de nieuwe DC-lader kunt u bij snellaadstations langs de snelweg zelfs de batterij in dertig minuten met 50 kW laden. Dit zorgt voor circa 150 km rijplezier. Bekijk hier de vergelijking met het vorige model.

Nieuwe motor

De nieuwe ZOE wordt aangedreven door een krachtige elektromotor. Dit betekent dat de auto géén vervuilende stoffen of CO2 uitstoot tijdens het rijden. Renault biedt twee motorvarianten aan: de 80 kW (bestaande versie) of de 100 kW (nieuw). Daarnaast heeft Renault twee rijmodi toegevoegd: de D- en B-modus. Met de D-modus remt u normaal, bij de B-modus hoeft u het rempedaal nauwelijks meer aan te raken. Dit maakt rijden in de B-modus uitermate geschikt voor het rijden in het drukke stadsverkeer.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en uw budget. Kiest u liever voor een (jong) gebruikte Renault ZOE? Of bent u geïnteresseerd in Lease? Bekijk hier ons zakelijke lease aanbod.

Lees meer

Renault ZOE foto’s

De Renault ZOE is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Renault ZOE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ZOE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!