Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • De nieuwe Renault Espace: zelfde DNA, nieuwe generatie

  Vandaag presenteert Renault de nieuwste generatie van de Renault Espace. Een volledig nieuwe gezinsauto voor vijf of zeven personen voorzien van hypermoderne technologie, zowel in de cabine als onder de motorkap.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel maakt elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk

  Bij Van Mossel heeft u geen last van lange levertijden. U stapt snel en voordelig in een nieuwe Renault Twingo E-Tech of Megane E-Tech uit voorraad. U kunt dus direct stiller en zonder CO2-uitstoot gaan rijden, betaalt geen wegenbelasting én u bespaart op brandstof en onderhoud.

  Bekijk bericht
 • Nieuwe Renault Espace: elegant silhouet en royale interieurruimte zijn onderdeel van zijn DNA

  Nadat Renault eerder al de naam voor de nieuw 7zits-SUV bekendmaakte, onthult het nu ook silhouette! Het spel van licht en schaduw op de silhouetten geeft een beeld van het design en de lengte van de carrosserie.

  Bekijk bericht
 • Profiteer van uniek Van Mossel Occasionvoordeel!

  Bij aankoop van een Van Mossel kwaliteitsoccasion ontvangt u tijdelijk tot wel €750,- extra korting.
  Al onze occasions zijn scherp geprijsd en voorzien van 12 maanden garantie. Met een divers aanbod aan occasions vindt u altijd wel eentje die bij u past. 

  Bekijk bericht
 • Renault-Austral-wint-titel-Best-Buy-Car-of-Europe-2023

  Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’

  De Renault Austral is door de AUTOBEST-jury, bestaande uit 31 journalisten uit 31 Europese landen, verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023’. Uit de zes finalisten koos de AUTOBEST-jury de Renault Austral als auto die het best voldoet aan de wensen van de Europese consument.

  Bekijk bericht
 • Zesde generatie Renault Espace

  Vandaag onthult Renault de naam voor de nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV. Al snel werd duidelijk dat de naam Espace hier de meest voor de hand liggende keuze zou zijn. Een naam die zowel in als buiten Europa zeer bekend is.

  Bekijk bericht
 • Ondek onze groene deals

  Staat u op het punt om een nieuwe elektrische auto aan te schaffen? Bij de aanschaf van een elektrische auto kunt u nu profiteren € 2.950 subsidie. Maak uw keuze uit ons brede assortiment 100% elektrische modellen.

  Bekijk bericht
 • Stap in de nieuw Renault Austral!

  Het mooiste nieuws in de wereld van hybride auto’s staat in onze showroom: de Renault Austral E-Tech full hybrid. Een sportieve, 100% hybride SUV.

  Bekijk bericht
 • Renault Megane E-Tech electric verkozen tot ‘Auto Review van het Jaar’

  Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’. Volgens de jury maakt het 100% elektrische model met zijn reeks positieve eigenschappen en betaalbaarheid de meeste indruk van alle nieuw geïntroduceerde personenauto’s in het afgelopen jaar.

  Bekijk bericht
 • Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

  De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De 100% elektrische bedrijfswagen bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor, die eerder werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’.

  Bekijk bericht