Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

De nieuwe Renault Clio: toonbeeld van veelzijdigheid!

Al sinds de introductie in 1990 is de Renault Clio een hit. Met wereldwijd al meer dan16 miljoen exemplaren verkocht. De Renault Clio werd verkozen tot de favoriete auto van Frankrijk, groeide uit tot een internationale bestseller en werd tweemaal uitgeroepen tot ‘European Car of the Year’. De Renault Clio is al vijf generaties lang een van de meest emblematische modellen op de markt en heeft zich nu opnieuw uitgevonden.

De nieuwe Clio illustreert op perfecte wijze de ‘Nouvelle Vague’ van het merk met een reeks innovaties. Met zijn nieuwe stijl oogt de Clio nog aantrekkelijker en eleganter, terwijl het chique en gedistingeerde interieur de nieuwe designtaal van het merk vertegenwoordigt.

De nieuw ontworpen voorzijde heeft een technologisch hoogwaardige uitstraling, met een vernieuwde lichtsignatuur die de nieuwe identiteit van het merk weerspiegelt. Tegelijkertijd zorgen de strakke en nauwkeurige lijnen voor een krachtigere uitstraling en wordt het karakter van een levendig statussymbool verder versterkt.

Tevens is de nieuwe Clio geüpdatet met nieuwe technologie. Er is voor iedere behoefte een passende Clio beschikbaar. Een hoogtepunt in het motorenaanbod is de Clio E-Tech full hybrid 145 die optimaal rijplezier combineert met indrukwekkende efficiency. Daarnaast is de Renault Clio voor het eerst leverbaar in de uitvoering Esprit Alpine. Deze sportieve, stijlvolle en technisch hoogwaardige versie staat garant voor een intense beleving die alles omvat waar de Renaulution voor staat.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht