Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Megane

De Nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric

Eerder dit jaar kon u de nieuwe Renault Megane E-Tech electric kortstondig bewonderen tijdens onze ‘Preview Tour’ langs een aantal vestigingen. Voor wie daar niet bij kon zijn, maar wel staat te trappelen om de Megane E-Tech electric uitgebreid te ontdekken, is er goed nieuws: het vooruitstrevende elektrische model is eindelijk bij ons gearriveeerd en nu te bezichtigen in onze showroom. In de loop van volgende week de Megane E-Tech electric beschikbaar voor testritten.

Maak hier alvast een afspraak voor een proefrit.

RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric markeert het begin van een nieuw tijdperk. Het model opent het volgende hoofdstuk in de elektrificatieplannen en daarmee de Renaulution-strategie van het merk. Met zijn volledig elektrische aandrijving, vermogen tot 160 kW (220 pk) en actieradius tot 470 km (WLTP) is de Megane E-Tech electric veelzijdig inzetbaar, voor woon-werkverkeer, een weekend weg of een vakantie. Zelfs het trekken van een aanhanger behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen de aandrijving, maar ook het interieur is duurzaam. Dat bestaat namelijk voor een groot deel uit gerecyclede materialen.

De Renault Megane E-Tech electric is te bestellen met keuze uit twee batterijpakketten, twee vermogensvarianten en vijf uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 37.590,- voor de EV40 Equilibre. De leaseprijzen beginnen bij € 519,- per maand. Bekijk hier alle prijzen en uitvoeringen van de Renault Megane E-Tech electric.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht