Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

De nieuwe Renault Mégane Estate staat in onze showroom

VKV Renault presenteert de geheel nieuwe Mégane Estate, de vierde generatie met deze naam. Renault verkocht van de vorige generatie, de Mégane Estate III, sinds de introductie in 2009 tot en met juni 2016 meer dan 47.000 exemplaren in Nederland. De nieuwe Renault Mégane Estate staat vanaf nu in de showrooms van VKV Renault.

In het competitieve C-segment onderscheidt de nieuwe Mégane zich door zijn dynamische vormgeving en kenmerkende lichtsignatuur. De nieuwe, elegante, dynamische Renault Mégane Estate van de vierde generatie is leverbaar met alle voorzieningen, technologie en motoren die ook voor de Mégane hatchback-versie leverbaar zijn.

Het interieur van de nieuwe Mégane Estate is flexibel in te delen – een van de bijzondere kwaliteiten van de auto – met onder meer een uiterst flexibel in te delen bagageruimte en de langste laadruimte in het segment van de Mégane Estate: maximaal 2,7 meter.

De nieuwe Mégane Estate GT, onthuld op de Autosalon van Genève van dit jaar, biedt een combinatie van een vormgeving die nadrukkelijk het DNA van Renault Sport in zich heeft, een groot laadvermogen en 4CONTROL-technologie met vierwielbesturing.

De Renault Mégane Estate GT wordt aangedreven door de Energy TCe 205 EDC-motor, die speciaal aan deze versie is voorbehouden.

De nieuwe Mégane Estate staat nu in de showroom van VKV Renault. Kom dus naar één van onze showrooms in Culemborg, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Waalwijk, Wijk bij Duurstede of Zaltbommel voor meer informatie, een offerte of uitgebreide proefrit. Wilt u direct meer informatie? Kijk dan op onze Mégane Estate actiepagina.

Profiteer van extra aantrekkelijke Renault acties!
In de periode 15 tot en met 25 september aanstaande is het Salon de Promotion bij Renault-dealer VKV Renault. Ruil uw huidige auto in deze periode in voor een nieuwe en profiteer van duizenden euro’s extra inruilwaarde. Verder zijn er tijdens de Salon de Promotion zeer uiteenlopende aanbiedingen voor alle modellen van Renault.

Lees hier het volledige persdossier

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht