Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

De nieuwe Renault Twingo: meer fun en verfijnder dan ooit

De Renault Twingo heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar.

Persoonlijkheid met meerdere gezichten

Het in- en exterieur is naar persoonlijke smaak te personaliseren en Renault EASY CONNECT biedt keuze uit verschillende multimediasystemen, waaronder het nieuwe multimediasysteem Renault EASY LINK.

Twee nieuwe carrosseriekleuren

Renault introduceert twee nieuwe carrosseriekleuren. Jaune Mango geeft de Twingo een jeugdige en eigenzinnige uitstraling, terwijl Blanc Quartz juist zorgt voor een elegante look. De andere leverbare carrosseriekleuren zijn Noir Etoilé, Rouge Flamme, Gris Lunaire, Blanc Cristal, Vert Pistache en Bleu Dragée.

Drie uitvoeringen

De nieuwe Twingo heeft een onmiskenbaar chique en moderne uitstraling dankzij de standaard LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten. Vanaf het tweede niveau valt het model op door de handgrepen en buitenspiegelkappen in carrosseriekleur. Vanaf het derde niveau is de Twingo voorzien van:

  • Grille met verchroomde afwerking.
  • Zijpanelen in carrosseriekleur.
  • Verchroomde sierstrips op de flanken en achterbumper.
  • Bestickering over de flanken.
  • Hoogglanszwarte raamstijlen.
  • 15-inch lichtmetalen wielen type ‘Venetian’.

De nieuwe Renault Twingo wordt geleverd met keuze uit twee benzinemotoren, voorzien van de nieuwste technologieën en die voldoen aan de strenge Euro 6d-emissienorm.

De nieuw ontwikkelde SCe 75 met handgeschakelde vijfversnellingsbak is krachtiger dan zijn voorganger en wordt gekenmerkt door een hoge mate van rijplezier in stadsverkeer. Met deze nieuw ontwikkelde, stillere, responsievere en lichtere motor profiteren bestuurders van nog meer beweeglijkheid.

De tweede optie is de TCe 95 driecilinder benzinemotor met turbotechniek, goed voor een adequate reactie en een krachtige acceleratie dankzij 135 Nm trekkracht. Tevens is de motor voorzien van een nieuw uitlaatsysteem en een turbo met variabele geometrie voor extra brandstofefficiency. De TCe 95 is naar wens te combineren met een handbediende vijfversnellingsbak of zestraps EDC-automaat met dubbele koppeling, waarmee de Twingo uniek is in zijn klasse.

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen wordt later bekend gemaakt.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht