Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Doe nú de Renault Wintercheck en beleef een winter vol plezier!

De winter wordt een magisch avontuur

De winter is het perfecte seizoen om eropuit te gaan met uw Renault. Of u nu het bos in gaat, op skivakantie of een weekend naar Parijs, deze winter wordt magisch! Met de VKV Renault Wintercheck bent u er sowieso helemaal klaar voor. Voor slechts €14,95 controleren wij uw Renault op deze 10 vitale punten en rijdt u deze winter veilig en onbezorgd verder! Bent u lid van My Renault+, dan is de Renault Wintercheck helemaal GRATIS!

Wintercheck afspraak maken

Extra voordelen na het uitvoeren van de Wintercheck:

Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvangt u van ons een unieke actiecode waarmee u, tot en met eind mei 2019, tot maar liefst 70% korting krijgt op meer dan 100 leuke uitjes!

U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod, zoals:

  • Winteractiviteiten
  • Concerten
  • Theater en Musicals
  • Wellness
  • Musea en cultuur

Maak kans op een compleet verzorgd verblijf in Villages Nature®Paris bij Disneyland® Paris

Volg onderstaande stappen om hierop kans te maken.

  • Doe de Renault Wintercheck
  • Ga naar myrenault.nl
  • Log in of word lid
  • Geef hier gelijk uw factuurnummer door

U maakt kans op dit fantastische verblijf!

In de maanden november, december én januari trekken wij een winnaar!

Aanbiedingen van Renault Wintercheck in de actieperiode van 1 november 2018 t/m 25 januari 2019. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2018 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2019, betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2019 via renault.nl/winteractiviteiten. Actie: Compleet verzorgd verblijf in Villages Nature® Paris: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit wordt in november, december en januari een winnaar getrokken. Voor alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht