Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Kom ook naar de VKV Business borrel bij VKV Renault Rotterdam Zuid

Beste ondernemer uit Rotterdam en omgeving,

Wij willen u van harte uitnodigen voor de Van Mossel Business borrel. Deze smakelijke en interessante bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september in de Renault showroom van Van Mossel op de Charloisse Lagedijk 946 in Rotterdam Zuid. Diverse ondernemersverenigingen uit de regio zullen bij deze bijeenkomst aanwezig zijn dus het is een mooie gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en te netwerken.

Vanaf 16:00 uur bent u welkom om de borrel te starten met een lekker drankje, u kunt dan direct bijpraten met uw collega ondernemers.

Om 17:00 uur zal Dennis van der Geest een leuk verhaal over topsport en ondernemen vertellen. Deze voormalig wereldkampioen judo en Feyenoord ambassadeur is tegenwoordig een succesvolle DJ, ondernemer en TV persoonlijkheid: genoeg inspiratie voor een interessant verhaal.

Rond 17:30 uur start de borrel waarbij u kunt genieten van hapjes en drankjes die door diverse Rotterdamse ondernemers verzorgd zullen worden. De borrel zal duren tot ongeveer 19:30 uur.

Het programma:
– 16:00 – 17:00 uur: inloop
– 17:00 – 17:30 uur: lezing Dennis van der Geest
– 17:30 – 19:30 uur: borrel

Kortom: een leuke, smakelijke en interactieve bijeenkomst in een mooie omgeving, dat wilt u toch ook meemaken? Meld u daarom aan door onderstaand formulier in te vullen:

En kom op donderdag 17 september naar VKV Renault Rotterdam Zuid op de Charloisse Lagedijk 946 in Rotterdam.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Van Mossel

Dennis van der Geest VKV Rotterdam Zuid

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht