Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Crossover Festival

Maak kennis met de nieuwe Renault Captur én Koleos tijdens het Crossover Festival

  • Van 15 t/m 25 juni vindt het Crossover Festival plaats
  • Introductie nieuwe Renault Captur en nieuwe Renault Koleos
  • Introductieaanbod: upgrade naar automaat cadeau voor nieuwe Renault Captur en Renault Kadjar. Voordeel voor de klant tot wel €1.600,- op een nieuwe Captur en €2.200,- op een Kadjar.

Van 15 t/m 25 juni aanstaande kunt u kennis maken met de nieuwe Renault Captur en de nieuwe Renault Koleos tijdens het Crossover Festival bij VKV Renault. Tijdens het Crossover Festival heeft VKV Renault exclusieve aanbiedingen voor wie de nieuwe Renault Captur, de nieuwe Koleos of de Kadjar koopt of least.

Nieuwe Renault Captur en Koleos

Ontdek de nieuwe Renault Captur met opvallende nieuwe details, zoals de C-shape LED-dagrijverlichting en vernieuwde wielen. Verbaas je vervolgens over de hoge zit en krachtige lijnen van deze stoere crossover. De nieuwe Koleos trekt ieders aandacht met o.a. zijn atletisch profiel, robuuste voorkant en full LED verlichting.

Groot voordeel op de nieuwe Renault Captur en Kadjar

Ter introductie bieden we een upgrade naar een automatische versnellingsbak ter waarde van € 1.600,- cadeau op de Captur. Maakt u geen gebruik van de automaat-upgrade, dan ontvangt u € 1.600,- Festival Voordeel. Op de Kadjar geldt dezelfde aanbieding: u ontvangt de automaat-upgrade ter waarde van € 2.200,- als introductie aanbod. En maakt u geen gebruik van deze upgrade, dan ontvangt u € 2.200,- Festival Voordeel.

Daarnaast ontvangt u op verschillende uitvoeringen van de nieuwe Captur en Kadjar nog steeds het Easy Life Pack t.w.v. €495,- cadeau. Met innovaties zoals parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, Easy Park Assist en Blind Spot Warning maakt Renault uw leven een stuk makkelijker!

Kom dus snel langs in één van onze Renault vestigingen voor een offerte of een proefrit!

Bekijk acties
Ga naar overzicht

Deel dit
bericht