Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

NIEUWE RENAULT CAPTUR | VAN MOSSEL VKV AUTO VAN DE MAAND

In Nederland is de Renault Captur, sinds 2014, drie op een volgende jaren de bestverkochte auto van Nederland in de particuliere markt. Deze maand introduceert Renault een vernieuwde Captur. Daarom is de nieuwe Renault Captur de gehele maand juni “Auto van de Maand” bij Van Mossel en gaan we uitgebreid laten zien wat er allemaal vernieuwd is aan de Captur, hoe de auto gepersonaliseerd kan worden en waarom deze auto zo succesvol is! 

Wat weten we al over deze succesvolle crossover van Renault? De nieuwe Captur is sowieso voorzien van de nieuwste technologieën en heeft een vernieuwd exterieur en interieur. De auto is tevens leverbaar in diverse uitvoeringen, zoals Life, Zen, Intens, Edition One (bij introductie) en ook als luxe INITIALE PARIS uitvoering.

Renault introduceert ook nieuwe kleuren voor de Captur, waardoor er voor het exterieur alleen al meer dan dertig kleurcombinaties mogelijk zijn!. Ook voor het interieur zijn er verschillende kleurthema’s te kiezen die uit te breiden zijn met personalisatiepakketten.

De komende maand zullen we de verschillen tussen de ‘oude’ en de nieuwe Captur en alle personalisatie mogelijkheden verder toelichten door middel van foto’s, blogs en rijtesten. Hou onze website en Social Media kanalen in de gaten deze maand!

Bekijk acties nieuwe Captur BLOG | Wat is er nieuw aan de nieuwe Captur?

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht