Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Nieuwe Renault CLIO en CAPTUR E-TECH in de showroom

Renault introduceert de nieuwe CLIO en CAPTUR E-TECH. Beide modellen zijn nu te zien in onze showroom. Op de volgende vestigingen staan de nieuwe CLIO en CAPTUR E-TECH:

  • Van Mossel Renault Gorinchem
  • Van Mossel Renault Rotterdam Alexander
  • Van Mossel Renault Rotterdam Zuid
  • Van Mossel Renault Spijkenisse
  • Van Mossel Renault Tiel

Uiteraard bent u op onze andere Renault vestigingen welkom om de nieuwe E-TECH modellen te ervaren. Graag maken we hiervoor met u een afspraak zodat we de betreffende auto naar de gewenste vestiging voor u kunnen vervoeren.

Deze E-TECH modellen zijn uitgerust met hybride aandrijflijnen. Een hybride model heeft zowel een verbrandingsmotor als een accumotor. Dit heeft als voordelen: lagere CO2 uitstoot, minder brandstofkosten, soepel rijgedrag door de standaard automaat en geen zorgen over de actieradius.

CLIO E-TECH Hybrid

De CLIO E-TECH Hybrid 140 – de eerste ‘full hybrid’ van Renault – levert een vermogen van 103 kW (140 pk) en heeft een 1,2 kWh-batterij (230V) waarmee tot 80% van de ritten in stedelijk gebied 100% elektrisch kan worden afgelegd. Mede hierdoor is de gemiddelde CO2-uitstoot (NEDC BT) vastgesteld op 83 g/km.

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

De CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160 – de eerste plug-in hybride van Renault – heeft een systeemvermogen van 117 kW (160 pk) en een batterijcapaciteit van 9,8 kWh (400V), waarmee in stadsverkeer een 100% elektrische actieradius tot 65 km mogelijk is. Afhankelijk van de uitvoering wordt een CO2-uitstoot (NEDC BT) vanaf 34 g/km gerealiseerd. De elektrische topsnelheid bedraagt 135 km/u.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht