Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Nieuwe Renault SCENIC staat in de showroom!

  • SCENIC vanaf nu te bewonderen bij VKV Renault
  • Efficiënte dCi 110 Hybrid Assist leverbaar vanaf € 32.160,-**
  • Nieuwe SCENIC vanaf € 26.360,-**, GRAND SCENIC vanaf € 27.560,-**

VKV Renault introduceert de nieuwe SCENIC. De vierde generatie Renault SCENIC staat vanaf vandaag (17 november) in de showroom. De GRAND SCENIC volgt in december.

Met de nieuwe SCENIC herovert Renault de leidinggevende positie in het MPV-segment. Met zijn sierlijke lijnen, tweekleurige carrosserie en standaard 20” wielen voor alle uitvoeringen heeft dit model een krachtige uitstraling. De bagageruimte blijft ongeëvenaard in deze klasse.

De Renault SCENIC heeft een hightech karakter dankzij talrijke veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder standaard met Active Emergency Braking System (AEBS) met Pedestrian Detection op alle uitvoeringen.

Het motorenaanbod omvat vier efficiënte diesel- en twee benzinemotoren. De dCi 110 dieselversie is bovendien leverbaar met de nieuwe Hybrid Assist-techniek van Renault. Deze versie met elektrische motorondersteuning is goed voor een bijzonder gunstig verbruik van 3,5 l/100 km en een CO2-emissie van slechts 92 g/km (NEDC)*. De auto is leverbaar vanaf € 32.160,-**. Met deze prijs is Renault erin geslaagd om de Hybrid Assist techniek aan te bieden voor een zelfde prijs als modellen in het segment zonder deze technologie. De Hybrid Assist versie wordt leverbaar in het 1e kwartaal van 2017.

Proefrit of meer informatie?
Wilt u een proefit met de nieuwe Renault SCENIC maken? Kom dan naar één van onze Renault showrooms of plan deze online. Wilt u meer informatie over deze nieuwste Renault? Kijk dan zeker eens op onze SCENIC pagina.

*Gegevens onder voorbehoud van definitieve homologatie.

**De genoemde vanafprijs is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht