Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Nu 20% korting op een Renault bedrijfswagen én €100 Advanza tegoed

Als ondernemer is het elke dag weer knokken om werk binnen te halen. VKV Renault begrijpt dat en biedt ondernemers de helpende hand. Want als u nu een proefrit maakt in een Renault bedrijfswagen, dan krijgt u een Advanza waardecheque van € 100,- cadeau. Besluit u een nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master te kopen? Dan ontvangt naast 20% korting ook nog een Advanza tegoed van maar liefst € 250,-!

Advanza waardecheque bij een proefrit

Advanza brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten in meer dan 100 branches. Op die manier is Advanza de ideale schakel voor ondernemers die weinig tijd hebben om online klanten te bereiken. De Advanza waardecheque t.w.v. € 100,- stelt u in staat om gratis te reageren op 4 klussen die worden aangeboden via de Advanza website. Doet u het beste voorstel? Dan heeft u misschien wel 4 klussen te pakken! Op deze manier verdiend u uw nieuwe Renault bedrijfswagen wel heel snel terug.

Bekijk actie

0% Flex Financial Lease

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Renault Bedrijfswagen? Neem dan het volgende in uw overweging mee: bij VKV Renault profiteert u met Flex Financial Lease van 0%** rente bij de financiering. Bovendien krijgt u gratis verlengde garantie en onderhoudscontract. Hierdoor kan uw voordeel, naast de 20% korting, met nog eens € 2.650,-*** oplopen.

Meer informatie

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht